Radio akcija: popust na Tivoli Audio i Geneva Lab

Radio akcija: popust na Tivoli Audio i Geneva Lab

Valentinovo je daleko poznatiji dan u veljači, ali i Svjetski dan radija vrijedan je pažnje. Obilježava se od 2012. godine u spomen na početak emitiranja UN-ova radija, koji je porukom Ovo su Ujedinjeni narodi. Obraćamo se ljudima svijeta, započeo emitiranje 13. veljače 1946. godine. Cilj je potaknuti radio postaje diljem svijeta na promicanje slobode izražavanja i pristupa informacijama putem radiovalova. Ovogodišnja tema je “Dijalog, tolerancija i mir”.

Tim povodom imamo posebnu ponudu na sve radio prijemnike brendova Tivoli Audio i Geneva Lab. U razdoblju od 13. do 28. veljače ostvarite 15% popusta za gotovinu na sve Tivoli Audio i Geneva Lab radio uređaje. Sretan vam Dan radija!

 Tivoli Audio 

Čuveni audio inženjer Henry Kloss primjetio je da na tržištu nedostaju kvalitetni, lijepo dizajnirani AM/FM radio prijemnici koji dobro zvuče, a pritom imaju razumnu cijenu. Udružio se s Tomom DeVestom, cijenjenim invoatorom u audio industriji, s kojim je 2000. godine osnovao tvrtku Tivoli Audio.

Legendarni Model One postao je klasik i jedan od najprodavanijih radio prijemnika svih vremena. Oduševio je svojim dizajnom, iznimnom kvalitetom prijema i čistoćom zvuka. Uslijedili su brojni uspješni uređaji prepoznatljivog retro dizajna, finoće obrade i izvrsne kvalitete zvuka koji oduševljava i audiofilsku publiku.

Tivoli Audio danas ima širok raspon proizvoda, a posljednja, ART kolekcija, plijeni pažnju inovativnim i profinjenim izgledom. Svaki Tivoli Audio uređaj proizvodi se u vlastitoj tvornici što omogućava visoku kontrolu kvalitete.

 Geneva Lab 

Švicarska tvrtka Geneva Lab osnovana je prije nešto više od deset godina. Geneva Lab uređaji uspješno spajaju jednostavnost korištenja s bezvremenskim stilom i inovativnim rješenjima. Kućište svakog uređaja izrađeno je švicarskom preciznošću od najkvalitetnijih materijala: aluminija ili drva u kombinaciji s otmjenom ekološkom kožom u crnoj, bijeloj, crvenoj ili boji konjaka.

Recentnu kolekciju čine Touring linija (S, M i L) te Acoustica Lounge i Classic kolekcija. Touring kolekciju čine prijenosni Bluetooth zvučnici koji ovisno o modelu kombiniraju i FB/DAB+ prijamnike. Prepoznatljivog su retro dizajna i imaju vrhunski zvuk.

Pogledajte više o Hi-Fi ponudi

Pretplatite se na naš newsletter za savjete, ideje i novosti iz svijeta interijera!

Comments are closed.