Dobar dan!
(…i doviđenja!)

Predsoblja

Prostor predsoblja treba spajati funkcionalnost, ali i odisati dobrodošlicom te najaviti dnevni prostor u koji vodi. U prostor hodnika najčešće se smještaju ormarići za cipele, konzole za vješanje odjeće, klupice ili stolice, a postoje razna rješenja u kojima se prostor hodnika može koristiti i kao prostor za spremanje bez da se zaguši namještajem.
U ponudi imamo mnoge komponibilne elemente koji se slažu ovisno o potrebama vašeg prostora i načina korištenja. Zanimljivi dizajnerski komadi mogu “podignuti” svaki prostor, a uz pravu boju zida svaki ulazak u vaš dom ili ured bit će ugodan. Talijanski proizvođači s kojima surađujemo nude brojna inovativna rješenja namještaja za predsoblja kao i zanimljive, ali funkcionalne detalje poput vješalica ili klupica. 

Birex moderna predsoblja

Tvornica Birex u sastavu je Grupacije Doimo koja je jedna od vodećih talijanskih grupacija u proizvodnji namještaja. Neprestano ulaganje u napredne tehnologije, potraga za novim materijalima i stalna suradnja s najboljim arhitektima i dizajnerima omogućili su ovoj tvornici vrlo visoko pozicioniranje na svjetskom tržištu namještaja.

Velika pažnja posvećena je ekologiji pa se paneli proizvode od recikliranog drva, lakiranje se vrši vodenim lakovima itd. Proizvodi su 100% talijanske proizvodnje, a trajnost i otpornost proizvoda testirani su po najvišim evropskim standardima i imaju CATAS certifikat za kvalitetu.
Birex nudi iznimno široku paletu boja, sjajne ili mat finiture, a dizajn je jednostavnih linija i iznimno velike funkcionalnosti. Zanimljiva rješenja iz Birexa učinit će vaš dom lijepim i ugodnim već na prvi korak.

Stranica proizvođača:
Birex
Stranica proizvoda:
Birex predsoblja

Cattelan – dizajnerska predsoblja 

Cattelan Italia je talijanska tvornica dizajnerskog namještaja u čijoj ponudi je i veliki izbor namještaja za predsoblja. Ogledala divne obrade i neobičnih detalja, komode i konzole te zanimljive vješalice mogu se naći u njihovoj bogatoj ponudi. Sav namještaj radi se od kvalitetnih materijala i u suradnji s cijenjenim dizajnerima. Upravo zato će predsoblja opremljena Cattelan Italia već na prvu reći da se radi o sofisticiranom domu uređenom sa stilom.

Bonaldo 

Talijanska tvornica Bonaldo surađuje s brojnim produkt dizajnerima te nerijetko osvaja ugledne nagrade. Za predsoblja imaju zanimljiv izbor ogledala i konzola. Bonaldo koristi najfinije materijale te ima prepoznatljiv dizajn. U ponudi su i eklektične vješalice i svjetiljke.

Stranica proizvođača:
Bonaldo
Stranica proizvoda:
Bonaldo Accessories