Audio Gadgeti 

Audio gadgeti uspješno spajaju vrhunski zvuk, praktičnu uporabu i kvalitetan dizajn. U ponudi su radio prijemnici koji su se istaknuli na tržištu svojom kvalitetom i inovativnošću.

Tivoli Audio gadgeti

Tivoli Audio je američki Hi-fi proizvođač koji je gotovo bez konkurencije u svom cjenovnom rangu. Kvalitetan zvuk upakiran je u proizvode sjajnog dizajna koji se uklapa u sve prostore. Tivoli Audio osnovan je 2000. godine kada je osnivač Tom DeVesto u suradnji s čuveim Henryjem Klossom odlučio napraviti pristupačan AM/FM radio visoke kvalitete zvuka i dobrog dizajna kakvih tada i nije bilo na tržištu. Model One postigao je veliki uspjeh pa je Tivoli Audio brzo proširio proizvodnju na CD playere, integirarne glazbene sustave, subwoofere i internet radije.

U 2016. godine posebnu su pozornost posvetili i estetici pa je izašla ART linija. Zanimljivo je da je Tivoli surađivao s brojnim snažnim brendovima poput Timeberlanda, a omiljen je i u hotelijerstvu pa ga se može poslušati i vidjeti u svjetski poznatim hotelima poput Ritz CarltonW Hotels i Soho Grand.

Svaki Tivoli Audio uređaj proizvode u vlastitoj tvornici, što im omogućuje izvanrednu kontrolu kvalitete, a svaki proizvedeni uređaj je remek-djelo za sebe.

Stranica proizvođača:
Tivoli Audio
Stranica distributera:
Audio Cinema Art

Geneva Lab gadgeti

Bez pravog soundtracka nijedna avantura nije potpuna, kažu iz čuvenog švicarskog Geneva Laba. Njihova Touring serija donosi superiroran Hi-Fi zvuk koji možete ponijeti sa sobom – od vrta, do plaže, planine, piknika u parku. Svaki zvučnik ima vrsnu audio tehnologiju unutar elegantnog dizajna koji se svugdje savršeno uklapa. Sve je precizno konstruirano kao švicarski sat.
Touring serija uključuje Touring/xS, Touring/S, Touring/L prijenosne Bluetooth zvučnike od kojih nekim imaju i FM/DAB radio. Svaki model razlikuje se po veličini i trajanju baterije, počevši od čak 20 sati svirke s Touring/xS i Touring/S modelom.

Acoustica je aktivni zvučnik izvrsnih performansi koji se jednostavno koristi i povezuje na vaše uređaje. Može se povezati putem Bluetootha, USB-a ili 3,5 mm ulaza. Njegovo kućište je drveno i obloženo eko-kožom u četiri boje (bijela, crna, konjak, crvena), a gornja ploča je aluminijska. Izvrsna kvaliteta zvuka i duboki basevi čine Acusticu jednim od najboljih aktivnih zvučnika te veličine na tržištu.

Stranica proizvođača:
Geneva Lab
Stranica distributera:
Audio Cinema Art

KEF gadgeti

Nefiltiran i bez mane KEF zvuk ponesite gdje god idete. MUO je prenosivi Bluetooth vučnik razvijen u suradnji s britanskim dizajnerom Rossom Lovegroveom. Zadivljujuća izrada uparena je s izuzetnim KEF-ovim inovacijaca. Od dizajna drivera do elektronike, ovo je zvučnik koji izgleda odlično kako i zvuči.

Stranica proizvođača:
KEF
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

Hi-fi oprema: