All in one & Wireless (Multiroom sustavi)

 All in one & Wireless 

Tražite li inovativan glazbeni sustav koji će vrhunski reproducirati vaše digitalne i analogne glazbene zapise? Naim, Bluesound i KEF nude sustave kojima je jednostavno upravljati, mogu biti samostalni ili povezani u više zona (multiroom). Radi se o tvornicama s izvrsnom reputacijom i vrhunskim proizvodima.

Uz sjajne glazbene performanse i mogućnosti, imaju sofisticiran i zanimljiv dizajn pa se mogu sjajno uklopiti u razne prostore.

Naim

Iz Naima stižu vrhunski all-in-one playeri kao i wireless playeri za multiroom sustave.

Mu-so® je Naimov prvi wireless glazbeni sustav. Iznimno je hvaljen od strane struke i publike. Radi se o snažnom i iznimno kvalitetnom sustavu na kojem možete slušati glazbu s mobitela, računala preko Spotify-a, TIDAL.a, USB-a, s gramofona (ima analogni ulaz)… Ima izvrstan, profinjen dizajn i sjajan zvuk. Dolazi i u kompaktnoj verziji Mu-so Qb.

Preko Mu-so uređaja jednostavno možete korisiti AirPlay, Bluetooth®/aptX®, Spotify Connect®, TIDAL, UPnP™ (pristupiti spremljenoj glazbi), Internet Radio, USB, analogne i digitalne ulaze, Apple iOS i Android App za upravljanje.

„For hi-fi sound from a wireless speaker, the Naim Mu-so still can’t be beaten.“ – nastavak What HI-FI? recenzije za Mu-so® možete pročitati ovdje.

Uniti kolekciju čine all-in-one player koji nude više HI-FI modela s dva kanala. Uniti obitelj sastoji se od referentnog i audiofilskog Uniti Nova playera. Tu je i Uniti Star i kompaktan, ali moćan, Uniti Atom. Uniti Core je glazbeni server koji omogućava spremanje i reprodukciju tisuća album te pruža back-up za svu vašu glazbu na jednom mjestu.

Uz Uniti All-in-one playere potrebno je samo povezati zvučnike i puštati glazbu u željenim prostorijama vašeg doma ili poslovnog prostora.

Rarely does a product look and sound as good as the Uniti Atom, but here Naim has drawn big old capital S’s on Style and Substance.
Više na stranicama What Hi-fi?

Stranica proizvođača:
Naim
Stranica distributera:
Audiodream

Bluesound

Bluesound je vrhunski bežični kućni audio sustav koji objedinjuje najnaprednije tehnologije i profinjen dizajn za visokovjernu glazbenu reprodukciju. Bluesound uređaji mogu se koristiti samostalno ili sinkronizirano. Putem aplikacije možete upravljati tako da je glazba različita ili jednaka u svim prostorijama. Dobitnici su nagrade britanskog magazina What Hi-fi? za najbolji multi-room sistem za 2014 & 2015 & 2016 & 2017 godinu.

Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji proizvoda te moderan i prepoznatljiv dizajn.

Svi uređaji imaju imaju i analogne ulaze pa za one koji žele povezati gramofon putem ovog zvučnika to mogu učiniti uz odgovarajuće predpojačalo.

Radi se o uređajima s brojim mogućnostima preko kojih možete slušati glazbu s pametnih telefona, računala, USB-a te raznih servisa poput Internet radija, Deezera, Spotify-ja i dr. Upravljate putem aplikacije BluOS kojom je jednostavno odabrati što želite. Moguća je integracija do 64 jedinice koje mogu savršeno sinkronizirano reproducirati odabranu glazbu (ili druge željene sadržaje).

Stranica proizvođača:
Bluesound
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

KEF

KEF je poznat proizvođač Hi-Fi zvučnika s dugogodišnjom tradicijom. U 2017. godini oduševili su britanski audio magazin What Hi-Fi? svojim aktivnim bežičnim zvučnicima LS50 Wireless.

Radi se o zvučnicima koji oduševljavaju kvalitetom u svakom pogledu. Mogu se povezati putem Wi-fi mreže, ima Ethernet vezu, analogni ulaz, USB ulaz, digitalni optički ulaz. LS50 Wireless all-in-one audio sistem možete pogledati na službenim stranicama ili bolje upoznati posjetom Cadoru.

KEF-ovi Egg zvučnici oduševljavaju svojim zanimljivim dizajnom i preciznim zvukom.  Radi se o  EGG bežičnom sigitalnom glazbenom sustavu s jasnom KEF kvalitetom. Odlični su za korištenje uz TV ili laptop te streaming glazbe s mobilnih uređaja. Manjih su dimenzija i dolaze u crnoj, bijeloj i plavoj varijanti pa se mogu odlično smjestiti u razne prostore. Pročitajte What Hi-Fi review gdje su dobili 5*.

Stranica proizvođača:
KEF
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

Hi-fi oprema: