Dobar posao u Italiji!

Uredski namještaj

Neovisno o tome uređujete li poslovni prostor ili radni kutak u svome domu želite da on bude praktičan, funkcionalan i ugodan za rad. Odabirom pravog namještaja i kombinacijom boja možemo stvoriti prostor koji je poticajan za obavljanje brojnih zadataka i reprezentativan za sastanke.

Ako je vaš radni prostor dio dnevnog boravka ili spavaće sobe postoje brojna elegantna i funkcionalna rješenja kako bi se radni dio uklopio u svoje okruženje. Sav namještaj u našoj ponudi je komponibilan te nam se slobodno obratite s vašim upitom. 

Uredski namještaj

Tvornica Colombini  proizvodi, pored ostalog namještaja,  i namještaj  za opremanje modernih uredskih prostora.
Radni stolovi različitih boja, oblika i  dimenzija, modularni arhivski ormari i  komode omogućuju maksimalnu fleksibilnost vezano uz prostor i osnovnu djelatnost. U ponudi su i sistemi za recepcije te uredske stolice.
Slobodno nam se obratite za ponudu i idejno rješenje. 

Colombini Office
uredski namještaj

 

Stranica proizvođača:
Colombini Office
Stranica proizvoda:
Colombini Office uredski namještaj

Luksuzni uredski stolovi poznate dizajnerske tvornice Cattelan vrlo su profinjen i elegantan izbor. Radi se o impresivnim radnim stolovima prepoznatljive kvalitete i dizajna.

Radni stolovi većih dimnezija su Nasdaq i Vega za koje se koriste kvalitetni i luksuzni materijali. Ovi stolovi zadivljuju svojom obradom i kombinacijom zanimljivih detalja.

Stol Nasdaq je dizajnirao Paolo Cattelan, a ima drvenu i keramičku verziju radne površine.

Vega je stol s ladicama koji može imati i kutnu verziju. Dizajnirao ga je Giorgio Cattelan. Vega uredski stol može biti u sjajnom nehrđajućem čeliku. Mogućnost je Canaletto orah i “paljeni” hrast s unutarnjom stranom u mat grafitu. Postoji i više vrsta ladica koje se mogu izvesti čak i u kožnoj varijanti.

Cattelan nudi i veliki izbor manjih radnih stolova koji se mogu uklopiti u kućne urede.

Cattelan Italia
Uredski stolovi

Stranica proizvođača:
Cattelan Italia
Stranica proizvoda:
Cattelan desks

Uredske stolice

Talijanska tvornica Quinti ima bogatu tradiciju proizvodnje. Danas Quinti ima certifikate VISION EN ISO 9001 i 14001.

Quinti ima raznoliku ponudu uredskih stolica, a svima je zajednička vrhunska kvaliteta i odličan dizajn. U ponudi je veliki broj modela kao i različitih materijala: vrhunskim tkaninama i kožama uz brojne opcije za strukture stolice.

U ponudi su direktorske stolice, stolice za posjetitelje i sastanke, operativne stolice i veliki izbor lounge stolica, fotelja i sjedećih garnitura. Quinti stolicama opremaju se izvrsni hoteli i uredi cijenjenih tvrtki. Radi se o dizajnerskim uredskim stolicama koje cijenom mogu biti i vrlo pristupačne.

Quinti nudi i uredski namještaj kao i namještaj za konferencijske sale ili dvorane za predavanja. U ponudi su radni stolovi i stolovi za sastanke. Također, Quinti proizvodi komode, regale i zanimljive manje komade namještaja poput stolića za čekaonice.

Istražite njihovu ponudu i slobodno nam se obratite.

Quinti
Uredske stolice i namještaj

 

Stranica proizvođača:
Quinti
Stranica proizvoda:
Quinti uredske stolice

Quinti uredski namještaj