Dobar posao u Italiji!

Uredi

Ovisno o tome uređujete li ured u tvrtki ili radni prostor u svome domu želite da on bude praktičan, funkcionalan i ugodan za rad. Odabirom pravog namještaja i kombinacija boja možete stvoriti prostor u kojem ćete moći raditi, ali i primati posjetioce.

Ako je vaš radni prostor dio dnevnog boravka ili spavaće sobe postoje brojna elegantna i funkcionalna rješenja kako bi se radni dio uklopio u svoje okruženje.

Uredski namještaj

Tvornica Colombini  proizvodi, pored ostalog namještaja,  i namještaj  za opremanje modernih  uredskih prostora. Kroz više programa Colombini po izuzetno povoljnim cijenama nudi namještaj za sve vrste uredskih prostora. Radni stolovi različitih boja, oblika i  dimenzija, modularni arhivski ormari i  komode omogućuju maksimalnu fleksibilnost vezano uz prostor i osnovnu djelatnost. Pored uredskog namještaja moguće je odabrati kvalitetne uredske stolice ovog proizvođača.

Colombini Office
uredski namještaj

 

Stranica proizvođača:
Colombini Casa
Stranica proizvoda:
Colombini Office uredski namještaj

Uredski stolovi poznate dizajnerske tvornice Cattelan vrlo su profinjen i elegantan izbor. Radi se o impresivnim radnim stolovima prepoznatljive kvalitete i dizajna.

Radni stolovi većih dimnezija su Nasdaq i Vega za koje se koriste kvalitetni i luksuzni materijali. Ovi stolovi zadivljuju svojom obradom i kombinacijom zanimljivih detalja.

Stol Nasdaq je dizajnirao Paolo Cattelan. Radi se u tri vrste drva: Canaletto orah, Heritage hrast i mat crni hrast s otvorenim porama. Noga je od tamne boje grafita od lakiranog čelika. Stol ima i dvije ladice.

Vega je stol s ladicama koji može imati i kutnu verziju. Dizajnirao ga je Giorgio Cattelan. Vega uredski stol može biti u sjajnom nehrđajućem čeliku. Mogućnost je Canaletto orah i “paljeni” hrast s unutarnjom stranom u mat grafitu. Postoji i više vrsta ladica koje se mogu izvesti čak i u kožnoj varijanti.

Cattelan Italia
Uredski stolovi

Stranica proizvođača:
Cattelan Italia
Stranica proizvoda:
Cattelan desks

Uredske stolice

Talijanska tvornica Quinti ima bogatu tradiciju proizvodnje. Danas Quinti ima certifikate VISION EN ISO 9001 i 14001.

Quinti ima raznoliku ponudu uredskih stolica, a svima je zajednička vrhunska kvaliteta i odličan dizajn. U ponudi je veliki broj modela kao i različitih materijala: vrhunskim tkaninama i kožama uz brojne opcije za strukture stolice.

U ponudi su direktorske stolice, stolice za posjetitelje i sastanke, operativne stolice i veliki izbor lounge stolica, fotelja i sjedećih garnitura. Quinti stolicama opremaju se izvrsni hoteli i uredi cijenjenih tvrtki. Radi se o dizajnerskim uredskim stolicama koje cijenom mogu biti i vrlo pristupačne.

Quinti nudi i uredski namještaj kao i namještaj za konferencijske sale ili dvorane za predavanja. U ponudi su radni stolovi i stolovi za sastanke. Također, Quinti proizvodi komode, regale i zanimljive manje komade namještaja poput stolića za čekaonice.

Istražite njihovu ponudu i slobodno nam se obratite.

Quinti
Uredske stolice i namještaj

 

Stranica proizvođača:
Quinti
Stranica proizvoda:
Quinti uredske stolice

Quinti uredski namještaj

Colombini Office
uredske stolice

Tvornica Colombini  proizvodi, pored ostalog namještaja,  i namještaj  za opremanje modernih  uredskih prostora.  Pored uredskog namještaja moguće je odabrati kvalitetne uredske stolice ovog proizvođača koje su prilagođene funkcijom  i dizajnom ponuđenim uredskim programima.

Stranica proizvođača:
Colombini Office
Stranica proizvoda:
Colombini Office uredske stolice