Pojačala 

Pojačala koja predstavljamo na ovoj web stranici su dio ponude te se dio može poslušati u Cadoru. Predstavljen je dio ponude cijenjenih proizvođača: NAD, Naim i Rega. NAD i Naim imaju uistinu velik broj modela integriranih pojačala, izlaznih pojačala i Fono pretpojačala / pretpojačala. Rega ima izvrsna nagrađivana rješenja vrlo kompatibilna s njihovom ponudom gramofona i CD playera.

Slobodno nam se obratite za više informacija.

Nad

NAD pojačala , kao i druge komponente, već više od 40 godina sinonim su vrhunskih performansi, pouzdanosti, dugovječnosti,  i odlične vrijednosti uloženo/dobiveno. NAD je tvrtka visoke reputacije i duge tradicije u audio industriji. Oduvijek naglašavaju ključne tri kvalitete kojima se posvećuje posebna pozornost – performanse, vrijednost i jednostavnost.

U NAD-u uvijek žele biti potpuno sigurni da je njihov apsolutno svaki model razvijen i izrađen tako da zadovolji visoko postavljene performanse za realističnu, detaljnu i uvjerljivu reprodukciju glazbe s punom dinamikom i preciznim tajmingom. Zato su NAD pojačala i CD playeri uvijek u dobrom odnosu cijene i kvalitete.

Stranica proizvođača:
NAD pojačala
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

Naim

Zanimljiva je priča o nastanku Naim-a. Naime, njegov je osnivač Julian Vereker bio vozač auto utrka, poduzetnik i samouki inženjer s velikom strasti za glazbu. Nezadovoljan s ponudom odlučio se posvetiti dizajnu pojačala i zvučnika s fokusom na detalje izvedbe koji čine muziku što življom i vjernijom originalu. Njegovi prvi uređaji postavili su temelje danas iznimno uspješne i nagrađivane tvrtke.

Stranica proizvođača:
Naim Audio
Stranica distributera:
Audiodream

Rega

Britanska Rega u posljednjih nekoliko godina postiže sjajne rezultate u području pojačala i pretpojačala.  Iako su prvenstveno poznati po svojim vrhunskim gramofonima, Rega se probila na tržište elektronike s nekoliko modela pojačala i pretpojačala te osvojila kritiku i publiku. Rega je u 2017. godini osvojila čak 6 uglednih nagrada britanskog časopisa What HI-FI?.

Stranica proizvođača:
Rega
Stranica distributera:
Audiodream

Hi-fi oprema: