Playeri & Streameri 

Cadoro u HI-FI ponudi ima veliki izbor CD playera, mrežnih reproduktora i HD reproduktora. Na ovim smo stranicama sažeto predstavili dio ponude cijenjenih proizvođača: Naim, Rega, NAD i Teac. U Cadoro slušaoni možete poslušati kvalitetu zvuka velikog broja ovih komponenti.

Streameri Bluesound predstavljeni su na našoj stranici posvećenoj bežičnim sustavima. Također, ondje možete saznati više o multiroom audio rješenjima.

Slobodno nam se obratite za više informacija.

Rega playeri

Britanska audio tvornica Rega najpoznatija je po izvrsnim gramofonima, ali u ponudi imaju i vrhunske CD playere.

Novi Regin player Apollo CDP koristi iste elektroničke sklopove kao vrlo uspješan Apollo-R CD player. Smješten je aluminijsko kućište stilski povezano s Brio-R pojačalom. Apollo koristi vlastiti Rega prilagođeni čipset i software koji nudi istinski jedinstvenu razinu izvedbe.

Stranica proizvođača:
Rega 
Stranica distibutera:
Audiodream

Naim playeri

Elektronika britanskog Naima pokriva različite HI-FI uređaje, od pojačala, CD i mrežnih playera, glazbenih servera, gramofonskih pojačala, D/A pretvarača do vanjskih napajanja, kabela, zvučnika i prijenosnih zvučnika.

Naim CD 5si, nasljednik je CD5i, ali s boljim DAC-om i novijom laserskom optikom. U kombinaciji s kompementarnim integriranim pojačalom Nait 5si nudi oduševljavajući novi standard glazbene izvedbe za Naimov „početnički level“. CDX2 dijeli puno sa svojim prethodnikom, CDX-om. Nova verzija ima digitalne izlaze i extra low-noise regluaciju, ali ostaje Naimov klasik – radijalni luk ladice diska.

Stranica proizvođača:
NAD electronics
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

NAD playeri

NAD je tvrtka jedinstvene reputacije i tradicije u audio industriji. Pripada uskom krugu najznačajnijih i najuvaženijih. NAD ima legendarne modele pojačala i playera. Zvučnici PSB su NAD-ova sestrinska tvrtka pa se zato izvrsno kombiniraju.

NAD C568 jedan je od najboljih CD playera u svojoj klasi. Ima super high speed op-ampove, te jako precizan Crystek Clock Modul, 24-bit high resolution Wolfson WM8741 DAC, podržani su CD, CD-R, CD-RW diskovi te čita MP3 i WMA zapise. USB ulaz nalazi se na prednjoj ploči i podržava do 384kbps, ima i analogni izlaz, koaksijalni i optički digitalni izlaz te daljinski upravljač. Raspoloživ je u crnoj boji.

Povoljnije NAD-ove opcije CD playera su C 516BEE i C 546BEE. Model C516 BEE predstavlja

Stranica proizvođača:
NAD electronics
Stranica distributera:
Sigma Audio Koncept

Teac playeri

Japanski TEAC jedna je od najpoznatijih svjetskih tvrtki za proizvodnju audio uređaja. Nude širok izbor raznih komponenti, ali i linijskih i integriranih sustava.

Iz Vintage serije u ponudi je CD player i Hi-res streamer s integirarnim pojačalom NR-7CD. Teac ističe kako je uređaj proizveden u Tokiju. Radi se o kvalitetnoj komponenti koja ima razne mogućnosti. Stilski je izvedena vrlo elegantno i precizno.

Stranica proizvođača:
Teac
Stranica distributera:
Audio Cinema Art

Hi-fi oprema: