Što se kuha?
(… sjaj ili mat,
police ili ormarići?)

Kuhinje

Kuhinje smo podijelili na moderne i klasične. Tvornice s kojima surađujemo nude i opcije koje uspješno spajaju i jedno i drugo. U ponudi su kuhinje srednje do visoke kvalitete.

Na našim je web stranicama prikazan dio bogate ponude. Uobičajeno je da se kuhinje slažu na mjeru vašeg prostora. Pri tome radimo projekt kuhinje te vam možemo pokazati uzorke i modele izložene u Cadoru.

U skladu s mogućnostima prostora nudimo kutne kuhinje, kuhinje na U koje se oslanjanju na tri zida te tzv. ravne ili linearne kuhinje kao i one obostrano linearne. Kuhinje s otokom vrlo su čest izbor naših kupaca.

U ponudi su kuhinje od medijapana (MDF) s vratima veće debljine za čvrstoću, zatim kombinacije medijapana i polimera, sa staklom,  od laminata. Radne ploče mogu biti od laminata, lamicolor, Fenix NTM, kvarca, granita… U ponudi su visoki sjaj, drvo, mat…

Prema dimenzijama i postojećim instalacijama preporučit ćemo vam varijante koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama te vam ih prikazati tlocrtno i uz 3D vizualizaciju. Uz brojne uzorke i izložbene primjere odabrat ćete boju i materijal kuhinjskih elemenata koji po su baš po vašoj mjeri. Na našem blogu pročitajte Kako projektirati kuhinju po mjeri u kojoj je kuhanje pravi užitak. 

Kod nas možete izabrati i kuhinjske aparate, a radimo s brojnim proizvođačima bijele tehnike.