Što se kuha?
(… sjaj ili mat,
police ili ormarići?)

Kuhinje

Sve kuhinje radimo po mjeri – u skladu s vašim željama i mogućnostima prostora.

Naš tim vam stoji na raspolaganju za individualne konzultacije i personalizirane savjete kako bismo vam pomogli pronaći idealnu kuhinju za vaš dom.

Surađujemo s talijanskim tvornicama Stosa Cucine i Forma Cucine. Iz njihove bogate ponude birate modele, materijale i raspored elemenata prema dogovoru s našim dizajnericama interijera.

Naša ponuda uključuje inovativne elemente kao što su pametni sustavi za pohranu, najrazličitije radne površine i zanimljive detalje. Bilo da pripremate obiteljsku večeru ili domjenak s prijateljima, naše kuhinje prilagođavaju se vašim potrebama.

Radne površine uključuju Neolith®, umjetni sinterirani kamen stvoren od 100% prirodnih sirovina, u kojem se elegancija i trajnost spajaju u proizvodu s jedinstvenim karakteristikama. Zatim, izuzetno otporan i estetski privlačan Dekton, razni tipovi kvarcnih i keramičkih radnih ploča, HPL (High Pressure Laminate) te veliki izbor laminata kao kvalitetnog i ekonomičnog materijala.

Smatramo da ne samo da kupujete kuhinju, već i stvarate prostor u kojem ćete provoditi važne trenutke s obitelji i prijateljima. Obratite nam se i istražite našu kolekciju talijanskih kuhinja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Naravno, izrada ponude i idejnog rješenja uključuje 3D vizualizaciju kako biste osjetili svoju kuhinju puno prije nego naš stručni tim za montažu dođe u vaš dom.

Naša ponuda kuhinja spaja estetiku i praktičnost kako bismo u vašem domu stvorili savršen prostor za pripremu hrane i druženje. Obratite nam se za kuhinjski dizajn prema vašim željama s kvalitetnim, funkcionalnim rješenjima.

Talijanski proizvođači kuhinja s kojima surađujemo rade kuhinje različitih stilova, a nerijetko se spajaju moderni i klasičniji elementu. Bez obzira tražite li klasičan, moderan ili rustikalan izgled, svidjet će vam se bogat izbor materijala, boja i oblika. Osim estetskog aspekta, svaka kuhinja je pažljivo osmišljena kako bi maksimalno iskoristila prostor, pružila optimalnu organizaciju i funkcionalnost.

Pogledajte više:

  Pitajte nas ili dogovorite sastanak

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Grad*

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor.