Od dizajna do montaže u nekoliko lakih koraka! (…uz našu pomoć.)

Dizajn interijera

Dizajn i opremanje interijera zahtjeva jako puno odluka. Srušiti ili pustiti zid? Koju boju zidova? A šta ću s kuhinjom? Hoće li to pasati? Puno je pitanja, ideja i želja. Sve je to jednostavnije uz stručno vodstvo. Dizajnerice interijera u Cadoru imaju dugogodišnje iskustvo i zato su će vas uspješno provesti kroz sve odluke.

U Cadoru možete odabrati namještaj za sve prostore. U ponudi su i Hi-fi audio sustavi te dekoracije i Mopar parketi. Tako sve možete obaviti na jednom mjestu.

Kontaktirajte nas

Dogovorite svoj termin s dizajnericom interijera u Cadoru. Nazovite na 051 541 105 ili nam se javite e-mailom na info@cadoro.hr. Ako imate, svakako donesite tlocrt prostora. Dizajnerica interijera s kojom budete surađivali može izaći na mjerenje prostora.

Intervju u salonu

Kroz razgovor s vašom dizajnericom interijera objasnit ćete što vam je važno. Pogledat ćete, dotaknuti i isprobati namještaj koji je izložen. Tako će se i kreirati projektni zadatak: u skladu s vašim željama i po mjeri.

Dizajn interijera

Vaša dizajnerica interijera napravit će projektni prijedlog na osnovu vaših ideja i prostornih mogućnosti. Zajednički ćete prolaziti kroz važne odluke. Ako još nemate postavljene instalacije, dat će vam prijedlog gdje ih možete postaviti. Ovo je posebno važno za kuhinje koje se rade po mjeri.

Izvedba projekta i montaža

Prema finalnoj ponudi i po uplati, naručit ćemo vaš namještaj. Prema dogovoru, Cadoro tim će dostaviti i montirati namještaj u vaš prostor. Nakon toga, na vama je samo da uživate u svom novom domu ili uredu.