Uređenje i opremanje interijera je pravo zadovoljstvo!

Dizajn interijera

Stručno savjetovanje i dizajn interijera pri kupnji namještaja za nas je neodvojivo. Uz veliki izbor namještaja, nudimo uslugu dizajna interijera kako bi namještaj potpuno uklopili u vaš prostor i pritom pojednostavili proces opremanja.

Dizajnerica interijera vodit će vas kroz proces od samog početka, nudeći rješenja koja su izvediva i u skladu sa željama, a unutar okvira zadanog budžeta. Proces suradnje je individualan jer ovisi o tome koliko želite sudjelovati u donošenju manjih i većih odluka.

Unazad 15 godina služimo se 3D vizualizacijom koja je sastavni dio našeg savjetovanja i dizajna interijera. Ona omogućava nama i klijentu da doživimo prostor te steknemo dojam o tome kako ga urediti. 3D vizualizaciju uvijek prati troškovnik jer uvrštavamo namještaj te popratnu opremu iz naše ponude prema budžetu i željama klijenta.

Dogovorite besplatan inicijalni sastanak pozivom ili putem kontakt forme.

Kontaktirajte nas ili posjetite

Slobodno nas posjetite i istražite ponudu u našem izložbenom salonu. Kako biste bili sigurni da ćemo se moći posvetiti samo vama, javite nam se i dogovorite termin s dizajnericom interijera. To možete učiniti pozivom na 051 541 105 ili nam se javite e-mailom na info@cadoro.hr. Ako imate, svakako donesite tlocrt prostora kako bi ponuđena rješenja bila što preciznija. Dizajnerica interijera s kojom budete surađivali može izaći na mjerenje prostora.

Razgovor u salonu

Kroz razgovor s vašom dizajnericom interijera objasnit ćete što vam je važno. Pogledat ćete, dotaknuti i isprobati namještaj koji je izložen. Tako će se i kreirati projektni zadatak: u skladu s vašim željama i po mjeri.

Idejno rješenje

Vaša dizajnerica interijera napravit će idejno rješenje na osnovu vaših ideja i prostornih mogućnosti. Zajednički ćete prolaziti kroz važne odluke. Ako još nemate postavljene instalacije, dat će vam prijedlog gdje ih možete postaviti. Ovo je posebno važno za kuhinje koje se rade po mjeri.

Izvedbeni projekt i montaža

Prema finalnoj ponudi i po uplati, naručit ćemo vaš namještaj. Dizajnerica interijera pripremit će izvedbeni projekt prema kojem možete obaviti pripremne radove u prostoru. Primjerice, položaj instalacija za kuhinju. Cadoro tim će dostaviti i montirati namještaj u vaš prostor. Kada roba dođe na naše skladište, obavijestit ćemo vas i dogovoriti termin dostave i montaže. Poslije toga, na vama je samo da uživate u svom novom domu ili uredu.

  Dogovorite besplatan inicijalni sastanak

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.