Zvučnici 

U Cadoro ponudi HI-FI opreme možete pronaći zvučnike kvalitetnih i renomiranih proizvođača. Izbor zvučnika je uistinu velik te dio možete i poslušati u Cadoru. Uz zvučnike, u ponudi su i druge komponente za spajanje vrlo kvalitetnog audio sustava. Na ovoj smo stranici izdvojili dio ponude.

Uz samostojeće zvučnike, u ponudi su i aktivni zvučnici s integriranim pojačalom.

Veliki dio zvučnika predstavili smo u kategoriji All-in-one & Wireless. Primjerice,  ondje možete pogledati izvrsne Bluesound bežične zvučnike odlične za multiroom sustave. Dio Klipsch ponude možete pronaći i u toj kategoriji. Također, ondje je i hvaljeni Naim Mu-so sustav.

Slobodno nam se obratite za više informacija i savjet o slaganju komponenti.

Kef zvučnici

Od samih svojih početaka 1961. godina KEF  predstavlja pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene audiofili širom svijeta i danas, desetljećima kasnije. Tijekom godina tome su doprinijeli brojni vrhunski inženjeri koji su dio uspješnog KEF tima. Rezultat toga su brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.

KEF je 2017 godine osvojio mnoga priznanja. What HI-FI? nagradio je KEF Q350 za njegovu sofisticiranu, jasnu i rafiniranu izvedbu u kategoriji do £530. Također, aktivni bežični KEF LS50 oduševili su ugledan britanski magazin. Pročitajte review.

‘Inovatori zvuka’ i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim je riječima sažeta kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura, od prvih dana pa sve do danas.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte. U nastavku nešto više o novoj 8. generaciji KEF Q serije.

Stranica proizvođača:
KEF zvučnici
Stranica distributera:
Sigma AudioKoncept

Harbeth zvučnici

Od P3 zvučnika veličine kutije za cipele do moćnog Monitor 40.2, svaki Harbeth je jedinstvena kombinacija tradicije i tehnologije. Unutar klasične zvučne kutije otkrit ćete najbolje svjetske pogonske jedinice te računalno modelirane i optimizirane skretnice. To je rijetka kombinacija tradicije i napredne tehnologije koja proizvodi prirodni zvuk po kojem je Harbeth poznat.

Pripremite se ponovno oživjeti cijelu svoju glazbenu kolekciju!

Stranica proizvođača:
Harbeth zvučnici
Stranica distributera:
Audiodream

Klipsch zvučnici

Vodećeg globalnog proizvođača zvučničkih kutija Klipsch utemeljio je 1946. godine Paul W. Klipsch, legendarni dizajner proslavljenih kutnih Klipschhorn zvučničkih kutija. Godinama je zvuk Klipschevih horni bio san brojnih slušatelja, čak je kružila krilatica inspirirana njihovim zvukom «big box big sound» koja je dugo godina postala sinonimom za američki zvuk uopće.

Stranica proizvođača:
Klipsch
Stranica proizvoda:
AudioCinema Art

PSB zvučnici

PSB je svjetski poznata i cijenjena kanadska tvrtka  specijalizirana za proizvodnju zvučnika vrhunskih performansi i sjajnog omjera uloženo/dobiveno. Osnivač Paul Barton i njegov tim usko surađuju s vodećim industrijskim dizajnerima i proizvodnim inženjerima. Tako održavaju visoku razinu inovativnosti i tehnološkog napretka. Jedan od najvažnijih aspekata u konstruiranju zvučnika za PSB predstavljaju psihoakustička istraživanja. Radi se o testiranju ključnih interakcija između zvučnika, slušatelja i prostorne akustike.

 

Stranica proizvođača:
PSB zvučnici
Stranica distributera:
Audiodream

Hi-fi oprema: