Zvučnici 

U Cadoro ponudi HI-FI opreme možete pronaći zvučnike kvalitetnih i renomiranih proizvođača. Izbor zvučnika je uistinu velik te dio možete i poslušati u Cadoru. Uz zvučnike, u ponudi su i druge komponente za spajanje vrlo kvalitetnog audio sustava. Na ovoj smo stranici izdvojili dio ponude.

Uz samostojeće zvučnike, u ponudi su i aktivni zvučnici s integriranim pojačalom.

Veliki dio zvučnika predstavili smo u kategoriji All-in-one & Wireless. Primjerice,  ondje možete pogledati izvrsne Bluesound bežične zvučnike odlične za multiroom sustave. Dio Klipsch ponude možete pronaći i u toj kategoriji. Također, ondje je i hvaljeni Naim Mu-so sustav.

Slobodno nam se obratite za više informacija i savjet o slaganju komponenti.

Kef zvučnici

Od samih svojih početaka 1961. godina KEF  predstavlja pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene audiofili širom svijeta i danas, desetljećima kasnije. Tijekom godina tome su doprinijeli brojni vrhunski inženjeri koji su dio uspješnog KEF tima. Rezultat toga su brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.

KEF je 2017 godine osvojio mnoga priznanja. What HI-FI? nagradio je KEF Q350 za njegovu sofisticiranu, jasnu i rafiniranu izvedbu u kategoriji do £530. Također, aktivni bežični KEF LS50 oduševili su ugledan britanski magazin. Pročitajte review.

‘Inovatori zvuka’ i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim je riječima sažeta kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura, od prvih dana pa sve do danas.

KEF je poznat proizvođač Hi-Fi zvučnika s dugogodišnjom tradicijom. Njihovi KEF Ls50 Meta zvučnici izazvali su oduševljenje i izgledom i savršenim zvukom. Naravno da ih nisu zaobišla priznanja uglednih recezenata (“Sensationaly good sound”, “nova referenca kvalitete”, “Class leader at this level”

Njihovi prethodnici LS50 i LS50 Wireless skupili su poklonike diljem svijeta. Estetski su savršeno izvedeni, a zvuk postavlja iznimno visoke standarde kvalitete.

Više pogledajte na stranici proizvođača i/ili nas kontaktirajte.

Stranica proizvođača:
KEF zvučnici
Stranica distributera:
Sigma AudioKoncept

Harbeth zvučnici

Od P3 zvučnika veličine kutije za cipele do moćnog Monitor 40.2, svaki Harbeth je jedinstvena kombinacija tradicije i tehnologije. Unutar klasične zvučne kutije otkrit ćete najbolje svjetske pogonske jedinice te računalno modelirane i optimizirane skretnice. To je rijetka kombinacija tradicije i napredne tehnologije koja proizvodi prirodni zvuk po kojem je Harbeth poznat.

Pripremite se ponovno oživjeti cijelu svoju glazbenu kolekciju!

Stranica proizvođača:
Harbeth zvučnici
Stranica distributera:
Audiodream

PSB zvučnici

PSB je svjetski poznata i cijenjena kanadska tvrtka  specijalizirana za proizvodnju zvučnika vrhunskih performansi i sjajnog omjera uloženo/dobiveno. Osnivač Paul Barton i njegov tim usko surađuju s vodećim industrijskim dizajnerima i proizvodnim inženjerima. Tako održavaju visoku razinu inovativnosti i tehnološkog napretka. Jedan od najvažnijih aspekata u konstruiranju zvučnika za PSB predstavljaju psihoakustička istraživanja. Radi se o testiranju ključnih interakcija između zvučnika, slušatelja i prostorne akustike.

 

Stranica proizvođača:
PSB zvučnici
Stranica distributera:
Audiodream

Hi-fi oprema: