Ljepota je u detaljima!
(…ali kojim?)

Dekoracija doma

Dekoracija doma je jedan od najvažnijih elemenata prilikom uređenja svakog interijera. Zanimljivi detalji i materijali prostor čine potpunim, donose orginalnost, stil i osobni pečat u prostor vlasnika. Bez većeg opterećenja kućnog budžeta na ovaj se način mogu unijeti velike promjene u svaki prostor. Bilo da se radi o bojanju zidova, postavljanju zidnih obloga ili kupnji samo nekoliko sitnica za dom u omiljenoj boji transformacija je odmah vidljiva.

Zidne tapete i obloge

Martina Banožić Textiles je studio koji se bavi dizajnom i izradom tkanina i tapeta po mjeri za privatne i komercijalne svrhe. Inspriraciju nalaze u apstraktnoj umjetnosti, prirodi i raznim teksturama. Njihova priča počinje 2021. godine kada su odlučili plasirati svoju prvu kolekciju ručno oslikanih tkanina i zidnih tapeta. Veličinu motiva, tonove i raspored elemenata mogu korigirati prema potrebama klijenata, tako da svaki dizajn u kolekciji može biti jedinstveno prilagođen Vašem prostoru.

Martina Banožić
Textiles

Stranica proizvođača:
Martina Banožić Textiles

blank

Inkiostro Bianco je ambiciozan projekt mladih umjetnika i radionica kreativnih ideja koja nas je oduševila mnoštvom kolekcija inspirativnih motiva i sposobnošću da svakom projektu pristupa individualno s grafičkom pripremom i printom tapeta na mjeru skrojenu savršeno za svaki zid.

Tapete se mogu naručiti na vinyl printu za zidove ili fiber glassu koji se uz zidove, može postavljati i kao podna obloga.

Inkistro Bianco je novi koncept izvrsnosti, dizajna i inovacije s kojom površine postaju umjetničke instalacije. Pogledajte dio ponude u našoj galeriji i istražite web stranicu proizvođača. 

Inkiostro Bianco
zidne tapete

Stranica proizvođača:
Inkiostro Bianco

blank

Dekorativni predmeti

Gruppo Tomasella je poznata talijanska kompanija dugogodišnje tradicije u industriji namještaja i već dugi niz godina implementira orginalne dekorativne predmete u svoj proizvodni program. To nam omogućava savršeno spajanje namještaja s dekoracijom- ponavljanjem istog uzorka, točne nijanse boje i materijala i savršeno preklapanje tonova kada je potrebno projektirati ujednačeni, smireniji interijer.

Tomasella je ponudila i mnoštvo šarenih taburea, polica za knjige, vješalica i jastučića koje volimo koristiti kod uređenja eklektičnih,otkačenih i mladenačkih interijera.

Tomasella
dekorativni predmeti

 

Stranica proizvođača:
Tomasella
Stranica proizvoda:
Tomasella dekorativni predmeti

blank

Tepisi

Dizajnerski namještaj ovog renomiranog proizvođača odavno je rado viđen gost svakog interijera koji odiše luksuzom, elegancijom i profinjenim šarmom. Uz interijere sa potpisom Cattelana odlično odgovaraju i firmirani tepisi iz njihove kolekcije.

Cattelan
tepisi

 

Stranica proizvođača:
Cattelan
Stranica Proizvoda:
Cattelan tepisi

blank

Societa’ Italiana Tapetti – SITAP je vodeća talijanska tvornica tepiha koja svojom ogromnom ponudom nudi za svakog ponešto, od jednostavnih i cijenovno vrlo povoljnih modela do dizajnerskih kolekcija s artističkim ili orijentalnim uzorcima na svili i vuni. Uvijek treba obratiti pažnju na održavanje tepiha, pravu dimenziju i poziciju tepiha u stanu. Oni mogu biti nositelji prostora ukoliko se odlučite za smijeliji dizajn i pozicionirate ga u centar prostorije ili neupadljiva i decentna udobna obloga na podu.

Sitap
tepisi

 

Stranica proizvođača:
Sitap

blank