Carstvo snova.
(… i carska garderoba!)

Spavaće sobe

Uz malo planiranja i razmatranja vaših potreba za uređenje spavaće sobe možemo stvoriti idealno mjesto za odmor i opuštanje s odgovarajućim namještajem za spremanje.

Ovisno o vašim željama i veličini sobe krevet se može odabrati u raznim kombinacijama dužine i širine: od kreveta za jednu ili jednu i pol osobu do kreveta velikih, kraljevskih, dimenzija. Kreveti koje nudimo obuhvaćaju sve stilove i mogu se odabrati tako da budu u skladu s drugim namještajem. U Cadoru možete kombinirati boje i uzorke. 

U ponudi je veliki broj ormara po mjeri. To znači da se sve dimenzije mogu napraviti tako da savršeno “sjednu” u vaš garderobni prostor. Unutrašnjost ormara oprema se prema vašim potrebama s ladicama, policama, elementima za vješanje.

Talijanski proizvođači s kojima surađujemo nude raznovrsne tapecirane krevete, krevete od punog drva koji u klasičnijim varijantama dolaze u zaobljenijoj i detaljima bogatijoj formi…

Posjetite nas i pokazat ćemo vam ponudu namještaja u skladu s vašim željama i mogućnostima prostora. Dolje možete pogledati dio ponude raznih tvornica s kojima surađujemo.

Moderne spavaće sobe