Jednostavnost je toplina!
(…a štedljivost vrlina!)

Grijanje

Norveške grijalice Glamox i podno grijanje Elektra nudimo već 19 godina u suradnji sa Stipsa d.o.o., uvoznikom za Hrvatsku. Dostupno je nekoliko različitih modela grijalica, a svima je zajednička visoka ekonomičnost, jednostavna uporaba i ugodnost grijanja.

7 razloga zašto su Glamox radijatori omiljen izbor grijanja

  1. Ekonomičnost –  velika osjetljivost na temperaturu prostora zbog čega ne troše električnu energiju više nego je potrebno
  2. Pouzdanost – dolaze uz 5 godina garancije
  3. Jednostavnost – sistem postavljanja je vrlo jednostavan kao i prilagodba željene temperature
  4. Elegantan skandinavski dizajn – zauzimaju vrlo malo prostora i gotovo su neprimjetni. Noviji modeli dolaze u više boja.
  5. Ne stvaraju buku – rade prema prirodnoj cirkulaciji zraka pa nema puhanja i suvišnih decibela
  6. Ne zagrijavaju se – pogodni su za obitelji s djecom i kućnim ljubimcima jer nema opasnosti od opekotina. Mogu se postaviti blizu namještaja i/ili zavjesa.
  7. Pogodno za alergičare – nema prašine i isušivanja zraka

Glamox grijalice moguće je postaviti i na podne nosače umjesto na zid ili ih nadopuniti odstojnicima za zavjese.

Grijalice Glamox H40 Wi-fi

Glamox-norveški-radijatori-H40 cadoro rijeka grijanje

Glamox H40 WI FI je nova linija grijaćih panela  s WiFi termostatom kojom je moguće upravljati putem mobilne aplikacije. Suvremen, elegantan i tanak oblik izrazito odgovara modernim interijerima i lako se prilagođava različitim prostorima: stambenim, poslovnim i slično.

Ima stupanj  zaštite IP24 tako da se mogu ugraditi i u vlažnim prostorijama kao što su kupaonice.

Ugrađeni bežični termostat WT omogućuje zagrijavanje prostora, kada je to potrebno , te smanjivanje sobne temperature noću ili danju prema zadanom programu.

Ako vam se planovi mijenjaju, možete jednostavno promijeniti trenutne postavke pomoću pametnog telefona ili tableta putem mobilne aplikacije, bez obzira na lokaciju.

Glamox

Stranica distributera
Stipsa

Grijalice Glamox H30

Glamox-norveški-radijatori-H30 cadoro rijeka grijanje

Grijalice H30 noviji su model Glamox radijatora koji ima moderniji dizajn i ugrađen digitalni termostat. Pomoću digitalnog termostata možete programirati kada želite da se prostorija ponovno počne zagrijavati. Ovo omogućava veću uštedu energije. Njegove jednostavne i elegantne linije omogućavaju savršeno uklapanje u moderne interijere. Dostupni su u nekoliko boja: bijela, crna i srebrna.

Grijalice Glamox 3001

glamox rijeka radijatori grijanje

Model 3001 je osnovni model Glamox grijalica koji dolazi s digitalnim termostatom i u bijeloj boji. Ima zaobljeni vrh kojim se usmjerava topli zrak prema sredini prostora. Preciznim termostatima omogućava se ušteda energije, a uvijek je važno jačinu radijatora prilagoditi veličini prostorije.