Upoznajmo se!

Kratka povijest Cadora

Salon namještaja Cadoro posvećen je kvalitetnom opremanju stambenih i poslovnih prostora. U ponudi je talijanski namještaj i Hi-fi oprema te veliki izbor dodatne opreme za interijere. U više od 20 godina kontinuiranog rada opremili smo i projektirali interijere raznih namjena.

U Cadoru radi stručan tim dizajnera interijera s bogatim radnim iskustvom. Upravo zato je proces odabira pravog namještaja i dodatne opreme jednostavniji. Želja nam je klijente uspješno voditi kroz sve odluke.

Posebno nam je zadovoljstvo što nam se klijenti s povjerenjem vraćaju s novim projektnim zadatcima.

Anđelko Volf direktot CEO

Anđelko Volf, dipl.oec.
Direktor

Dragica Volf projekt menadžerica

Dragica Volf, dipl.oec.
Projekt menadžerica

Tko je Cadoro

Cadoro čini stručan tim djelatnika. Funkcionalnost, kvaliteta i estetika vrijednosti su kojima se vodimo pri opremanju vašeg prostora.

Doris Bašić portret dizajnerica interijera

Doris Bašić
Dizajnerica interijera

Iva Popić portret dizajnerica interijera

Iva Popić
Dizajnerica interijera

O našem salonu

Izložbeni salon Cadoro nalazi se na Donjoj Drenovi već 20 godina. Posjetom salonu namještaja Cadoro možete pogledati i isprobati talijanski namještaj.

U salonu se nalazi namještaj modernog i klasičnog stila, dizajnerska rasvjeta, parketi i dekorativni elementi. Izložbeni eksponati često se mijenjaju i nude po još povoljnijim cijenama. Za ljubitelje HI-FI opreme posebno je značajna “Slušaonica” u kojoj se može audiofilski uživati. 

Virtulano se prošetajte prije nego nas posjetite.