Upoznajmo se!

Kratka povijest Cadora

Salon namještaja Cadoro posvećen je kvalitetnom opremanju stambenih i poslovnih prostora. U ponudi je talijanski namještaj i Hi-fi oprema te veliki izbor dodatne opreme za interijere. U više od 20 godina kontinuiranog rada opremili smo i projektirali interijere raznih namjena.

U Cadoru radi stručan tim dizajnera interijera s bogatim radnim iskustvom. Upravo zato je proces odabira pravog namještaja i dodatne opreme jednostavniji. Želja nam je klijente uspješno voditi kroz sve odluke.

Posebno nam je zadovoljstvo što nam se klijenti s povjerenjem vraćaju s novim projektnim zadatcima.

Anđelko Volf direktot CEO

Anđelko Volf, dipl.oec.
Direktor

Dragica Volf projekt menadžerica

Dragica Volf, dipl.oec.
Projekt menadžerica

Tko je Cadoro

Cadoro čini stručan tim djelatnika. Funkcionalnost, kvaliteta i estetika vrijednosti su kojima se vodimo pri opremanju vašeg prostora.

Doris Bašić portret dizajnerica interijera

Doris Bašić
Dizajnerica interijera

Iva Popić portret dizajnerica interijera

Iva Popić
Dizajnerica interijera

Fendi Reljić portret dizajnerica interijera

Fendi Reljić
Dizajnerica interijera

O našem salonu

Izložbeni salon Cadoro nalazi se na Donjoj Drenovi već 20 godina. Posjetom salonu namještaja Cadoro možete pogledati i isprobati talijanski namještaj.

U salonu se nalazi namještaj modernog i klasičnog stila, dizajnerska rasvjeta, parketi i dekorativni elementi. Izložbeni eksponati često se mijenjaju i nude po još povoljnijim cijenama. Za ljubitelje HI-FI opreme posebno je značajna “Slušaonica” u kojoj se može audiofilski uživati.