Upoznajmo se!

Ukratko o nama

Već 24 godine nalazimo se na Donjoj Drenovi, u poslovnoj zgradi u Ul. Stanka Frankovića 9, Rijeka.

Posvećeni smo kvalitetnom opremanju interijera različitih namjena. Stečeno iskustvo i znanje svakodnevno prenosimo u naš rad. Surađujemo s tvornicama koje su pouzdane te se ističu dobrim dizajnom.

Kao tim, kontinuirano unaprjeđujemo svoje znanje o dizajnu namještaja i uređenju interijera. Pratimo trendove, ali istovremeno nastojimo uređivati interijere koji će imati trajnu estetsku i funkcionalnu vrijednost.

Izložili smo pomno odabrani namještaj različitih proizvođača. Za ljubitelje HI-FI opreme posebno je značajna “Slušaonica” u kojoj se može audiofilski uživati. 

Posebno nam je zadovoljstvo što nam se klijenti s povjerenjem vraćaju s novim projektnim zadatcima.

Često postavljana pitanja.

Namjeravamo kupiti kuhinju. Što je potrebno za izradu ponude?

Za izradu kvalitetne ponude potrebno je imati dimenzije prostora /tlocrt/ na kojem su označene pozicije instalacija: vode, struje, plina i odvoda za napu. Također, ako imate fiksirane cijevi ili bilo kakve elemente koje nije moguće pomicati svakako ih treba izmjeriti i ucrtati kako bi se kuhinjski elementi mogli prilagoditi. Kod kuhinja koje idu od zida do zida, kutno ili u obliku slova U treba paziti i na pravilnost kuta. Slobodno nam se obratite kako biste pogledali ponudu i dogovorili termin sastanka s dizajnericom. Više o ponudi kuhinja pogledajte ovdje.

Radite li kuhinje po mjeri?

Da, svi proizvođači kuhinja s kojima surađujemo imaju u svojoj ponudi kuhinjske elemente različitih dimenzija i mogućnost prilagodbe kuhinjskih elemenata po dubini, širini i visini. Više o ponudi kuhinja pogledajte ovdje.

Naplaćujete li dizajn interijera?

Ako se radi o izradi ponude za kuhinju, regal u dnevnom boravku ili slično 3d prikaz se ne naplaćuje jer je on neophodan za izradu ponude. Međutim, ako želite kompletan projekt sa cjelovitim rješenjima koji osim namještaja, uključuje pozicioniranje instalacija, rasvjete, odabir boje zidova, podnih obloga i ostalog projekt se naplaćuje posebno.
Cijena ovisi o površini i zahtjevnosti projekta. Više o izradi projekta interijera možete pročitati ovdje.

Imate li u ponudi ugradbene ormare?

Da, jer svi naši proizvođači imaju u svojoj ponudi module različitih dimenzija koji omogućuju visok stupanj prilagodbe prostoru. Isto tako, moguća je modifikacija rezanjem modula po dubini, visini i širini. Više o ugradbenim ormarima za spavaće sobe pogledajte ovdje, a tražite li ormare za hodnik ovdje.

Imate li dječje krevete na kat?

Krevete na kat nudimo u različitim varijantama. Postoje u klasičnoj varijanti jedan iznad drugoga s mogućnosti odabira visine, ali postoji i velik broj rješenja u kutnoj varijanti te kombinacijama s radnim stolovima i ormarima. Da biste odabrali za vas najpovoljniju varijantu potrebno je da donesete dimenzije prostora / tlocrt kako bi u suradnji s našim dizajnerima pronašli najbolje rješenje. Više o uređenju dječjih soba pogledajte ovdje.

Je li moguće plaćanje karticom?

Da, možete platiti jednokratno ili na rate, a ovisno o mogućnosti plaćanja vašom karticom. Primamo Visa, Maestro, Diners i Master kartice.

Dostavljate li izvan Rijeke?

Da, često surađujemo s klijentima iz Zagreba i okolice, Istre te s područja sjevernih otoka. Također, moguće je da robu preuzmete sami ili ju mi odvezemo u Lagermax kako bi došla u druge dijelove Hrvatske. Slobodno nam se obratite za dogovor.