Loewe TV 

Loewe TV filozofija: ključ uspjeha je kombinacija high-techa, dizajna, kvalitete i jednostavnosti uporabe. Njemačke Loewe proizvode karakteriziraju čisti, precizni i elegantni oblici. Loewe televizori  zadržavaju kvalitetu kroz cijeli vijek trajanja te su osvojili više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn.

U ponudi je 8 modela koji dolaze u raznim dimenzijama. Za jednostavnije snalaženje, uz pojedini model stavili smo poveznicu na tehničke specifikacije svakog od modela ovisno o veličini ekrana. Primjeri, Loewe bild 9.65 ima ekran veličine 65 inča. Većina modela dolaze s najnovijom OLED tehnologijom.

Tehnologija OLED omogućava fascinantno, drugačije iskustvo koje gledanje televizije odnosi u sasvim novu dimenziju sa sjajnim, vibrantnim bojama, čudesno autentičnim slikama, nevjerojatnim spektrom boja i kristalno jasnim detaljima. OLED vas smješta u srce akcije, bila to napeta utakmica ili film. Uz to, televizori su jednostavni za instalaciju i pružaju istinsko zadovoljstvo upravljanja.

Loewe bild 9 OLED

Fascinantna i drugačija Loewe bild 9 OLED je inspirirana Bauhausom i Art Deco-om. Jasni oblici i topla mat zlatna nijansa kreiraju kontrast futurističkom ekranu. Sa debiljnom od samo 7mm, ekran je tanji od većine smartphonea  i čini se kao da lebdi. Visokokvalitetna tkanina prekriva kabele i priključke na stražnjoj strani kao i željene dodatke. Dostupna je u verziji s 55 inča i 65 inča.

OLED tehnologija stvorila je i novu dimenziju televizije. Samoosvjetljavajući organski pikseli generiraju visokokvalitetnu sliku, a kada se ugase rezultat je intenzivno i kompletno crnilo. Njihova je responzivnost manja od mikro sekunde. Brzi pokreti oživljavaju s potpuno novom dubinom vibrantnosti. Zahvaljujući DolbyVision-u, bild 9 proizvodi briljantne HDR (high dynamic range) slike s zadivljujućim bojama.

Za dizajn bild 9 TV-a zaslužan je Bodo Sperlein koji kombinira sofisticiranost s minimalizmom i majstorsko umjeće s high-techom. Inspiriran zlatnim dvadesetima i Art Deco-om, stvorio je bild 9, televizor tako fascinantan da ima efekt skulpture.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 9
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 9.55
Loewe bild 9.65

Loewe bild 7 OLED

Bild 7 OLED televizor pruža potpuno novo iskustvog gledanja televizije uz pomoć OLED tehnologije i softver za obradu slike – Loewe VantaVision. Boje sjaje kao nikad prije. VantaVision je baziran na otkrićima u nanoznanosti. Najcrnja supstanca koja je ikad proizvedena zove se Vantablack® (Vertically Aligned Nano Tube Array) je tvar sastavljena od ugljikovih nanocijevčica i trenutno je najcrnija tvar poznata čovjeku. Apsorbira 99,965% zračenja vidljivog spektra svjetlosti. Vantablack se koristi kako bi se kalibrilari svemirski teleskopi, kamuflirani sateliti i koristi se za kompletno novu dimenziju u vizualnoj umjetnosti. Sve ovo je inspiriralo i motiviralo Loewe. Kako bi se razvio potpuno novi način gledanja televizije. Vantavision.

VantaVision je potpuno nova dimenzija gledanja televizije. S vizualnom snagom koju se nikad prije nije vidjela i koja oduševljava fascinantim detaljima najtamnijih scena.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 7
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 7.55
Loewe bild 7.65
Loewe bild 7.77

Loewe bild 5 OLED

Loewe bild 5 OLED je modularan, kreativan i zabavan televizor. Izbor individualne konfiguracije elemenata u različitim bojama i materijalima dopušta da ih pomiješate i iskombinirate kako biste stvorili svoj TV iz snova. Od zidnog monitra do stolnog stalka i samostojećeg stalka od pravog hrasta dostupnog u toplom i neutralnom Oak Silveru ili sofisticiranom Oak Blacku, oba sa soundbarom od 80W. Ili izaberite dekorativan okvir od zrnastog hrasta kako bi se harmonično spojio s ultra tankim ekranom uz mogućnost spahanja s Loewe sistemom zvučnika.

Loewe bild 5 dizajnirao je Bodo Splein koji kaže: „Mi smo među prvim proizvođačima televizora koji su počeli opet koristiti prirodne materijale poput, primjerice, hrasta.“

Bild 5 ima integriran DR+ tvrdi disk s 1 000 GB prostora. To znači da možete gledati utakmicu i snimati paraleleno filmove. Pauzirati programe i nastaviti gledati kasnije. Ili streamati film i dnevnog boravka u sobu i pogledati kraj iz kreveta.

Uz Loewe aplikaciju na pametnom telefonu ili tabletu možete jednostavno upravljati svim funkcijama.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 5 OLED
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 5.55 OLED
Loewe bild 5.65 OLED

Loewe bild 5

Za dizajn – entuzijaste koji provode puno vremena daleko od kuće i cijene fleksibilnost. Za puriste inspirirane najnovijom tehnologijom i kvalitetom. Loewe bild 5 je multi-talent. To je istinski moćna jedinica, savšeno povezana da omogući maksimalnu slobodu. Svaki je detalj pažljivo zamišljen. Mnogobroje opcije materijala i boja te mogućnosti postavki stvaraju moderan i personaliziran izgled. Možete birati između ekrana od 32“, 40“, 48“ i 55“.

Iznenađujuće kombinacije materijala stvaraju topao i domaći efekt – koji dodatno ističe akustična tkanina koja prekriva zvučnu traku ispod zaslona. Tri različite kombinacije boja – grafit siva, svjetlo siva i cappuccino – omogućavaju personalizaciju izgleda.

Moćan stereo zvučni sistem s zatvorenom bas reflekson kutijom osigurava tople niske frekvencije s totalnim glazbenim outputom od 80 W.

Loewe bild 5 ima UHD (Ultra High Definition) panela, super rezolucijsku ljestvicu algoritma i Edge LED pozadinska svjetla. Ekstremno ravan Ultra HD ekran nudi četiri puta veću rezoluciju (3,840×2,160 piksela). Rezultat su kristalno jasni detalji, savršeni kontrasti i zadivljujuće vibrantne boje – s brzim pokretima poput sportskih prijenosa i akcijskih filmova.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 5 LED
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 5.32
Loewe bild 5.40
Loewe bild 5.48
Loewe bild 5.55

Loewe bild 4 OLED

OLED tehnologija je fascinantno iskustvo koja vas smješta u centar akcije. Loewe bild 4 koristi najsuvremeniju tehnologiju koja se jednostavno instalira i pruža užitak upravljanja. Ovaj savršen paket sastoji se od ultra-tankog ekrana od 55“ debljine 4,9mm s zvučnicima od 80W i stolnim stalkom.

Moćni 2×40 watt stereo sistem s zatvorenim soundbarom i dve pasive membrane osigurava tople niske frekvencije i divno voluminozan, rezonantan zvuk. Kako se bi se iskusio ugođaj koncertne dvorane s 3.1 zvučnim konceptom jednostavno povežite klang 1 subwoofer i klang 1 zvučnike. Uz još jedan klang 1 subwoofer doći ćete do 5.2 zvučnog sistema zahvaljujući integriranom audio multi-kanalnom dekoderu.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 4 OLED
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 4.55

Novi Loewe bild 3

U 2017. godini izašao je novi bild 3.55 OLED televizor. Izgleda ekstremno lagano i moderno zahvaljujući ultra-ravnom ekreanu od samo 4,9 mm što ga čini tanjim od većine smartphonea. OLED tehnologija prenosi fantastične slike – s eksplozijom boja i kristalnom jasnoćom. Svaki piksel proizvodi svjetlost. Slika izgleda iznimno autentično s magičnim bojama. Dolby VisionTM stvara HDR (high dynamic range) slike s fantastičnom dubinom slike i spektrom boja (wide colour gamut). OLED – fascinantno različit.

OLED (Organic Light-Emitting Diode) tehnologija donosi savršeno crnilo, autentične boje, široki kut gledanja i ekstremno tanke televizore. Uz to imaju visoku energetsku učinkovitost i ekološki su prihvatljivi.

Bild 3.49 (Medium) i 3.43 (Small) imaju LCD ekrane s visokom kvalitetom i sofisticiranim mogućnostima čak i za najmanje prostore. Imaju ekstremno ravne Ultra HD ekrane s rezolucijom od 3 840x 2160 piksela.

Svoj blid 3 možete smjestiti kako vam najbolje odgovara. Na zid, na komodu ili regal sa stalkom ili na podnom stalku. Dostupni su u grafit sivoj i svjetlo sivoj boji. Opcija je i integracija DR+ tvrdog diska za spremanje i pokretanje omiljenog TV sadržaja.

Prednji zvučnici s moćnih 2 x 40 W stvaraju divno ugođen zvuk. Želite li osjećaj kina u svom domu, možete jednostavno koristiti i vanjski sustav ozvučenja. Loewe ima svoj sistem, a u ponudi imam i druge opcije. Pitajte nas za savjet.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 3 (novi)
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 3.55 (OLED)
Loewe bild 3.43
Loewe bild 3.49

Loewe bild 3

Loewe bild 3 televizor ima zavidan zvuk i sliku. Bild 3 TV dolazi s integriranim stereo zvučnim sistemom s zatvorenom bas refleks kutijom dizajniranom kako bi generirala bogatu 2 x 40W glazbenu snagu.
Ovaj televizor nudi izvanredno čist i nedistorziran zvuk i četiri puta više rezolucije za još oštrije detalje. Uz Ultra High Definition panel s Edge LED pozadinskim svjetlima, Loewe Bild 3 stvara kristalno jasne detalje, savršene konstraste i izvanredne briljantne boje – čak i za akcijske scene brzog ritma.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 3
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 3.40 Full HD
Loewe bild 3.40
Loewe bild 3.48
Loewe bild 3.55

Loewe bild 1

Televizor Loewe bild 1 ima konkurentnu cijenu, ali istovremeno – nema kompromisa što se tiče kvalitete. Loewe bild 1 4K TV nudi briljantnu sliku, prirodne boje, snažan zvuk u sjajnom dizajnu. Velika je pažnja posvećena detaljima – od izrade do jednostavnosti korisničkog iskustva. Njegov okvir je izrađen od četkanog aluminija. Loewe bild 1 dolazi u kompaktnoj veličini do pravog filmskog formata, od 32 inča do 65 inča. Ima više mogućnosti stalka, podnih i za regale, pa se može odlično uklopiti u svaki ambijent.

Stranica proizvođača:
Loewe
Stranica proizvoda: 
Loewe bild 1
Tehničke spec. proizvoda (.pdf):
Loewe bild 1.32
Loewe bild 1.40
Loewe bild 1.55
Loewe bild 1.65

Hi-fi oprema: