Koža, tkanina ili kombinacija?
(…i da je na razvlačenje?)

Sjedeće garniture

Cadoro u ponudi ima veliki izbor sjedećih garnitura renomiranih talijanskih proizvođača koje svojom udobnošću, funkcionalnošću, kvalitetom i dizajnom mogu zadovoljiti i najistančanije ukuse. Ponuđene garniture spoj su kvalitetnog dizajna i stručne izrade.

Prema dimenzijama vašeg prostora preporučit ćemo vam odabir kutne garniture ili varijantu dvosjeda, trosjeda (maxi) ili fotelje u skladu s načinom na koji provodite vrijeme u svojem prostoru.  Gotovo svi modeli imaju mogućnost slaganja kutne garniture s damskim ležajem. Posljednjih godina popularne su garniture koje zahvaljujući posebnim mehanizmima dobivaju veću dubinu sjedećeg dijela pa možete uspravno sjediti i vrlo jednostavno se prebaciti u poluležeći položaj.

Sjedeće garniture na razvlačenje imaju različite sisteme otvaranja ležaja. Također, kutne garniture mogu skrivati i praktičan spremišni prostor. Sve tvornice nude i odgovarajuće taburee te udobne i kvalitetne fotelje.

Pomoću uzoraka koža i tkanina sjedeća će se garnitura uskladiti s ostatkom dnevne sobe, a detalji poput jastučića s printom ili tepiha u kontrastnoj boji razgirat će prostor. Kompjuterska vizualizacija prostora pomoći će da u vaš prostor smjestimo kvalitetne talijanske garniture pravih dimenzija, materijala i boja. Upravo zato nudimo i mogućnost dizajna interijera.

Na raspolaganju je velik izbor koža i tkanina različitih boja i karakteristika. Kod velikog broja modela tekstilne navlake su skidive, a u ponudi su i one koje se lako održavaju bez strojnog pranja što je praktično ukoliko imate malenu djecu ili zaigrane kućne ljubimce. Bez obzira je li dizajn moderan, svevremenski ili stilski, ponuda elementa različitih dimenzija i oblika omogućuje vam da u suradnji s dizajnerima interijera u Cadoru stvorite jedinstvenu garnituru koja će u skladu sa vašim prostorom i potrebama postati omiljeno mjesto i ukras vašeg doma.

Moderne sjedeće garniture

Klasične sjedeće garniture

Garniture na razvlačenje

Fotelje