Tumidei moderne dječje sobe

Program Tiramolla  nudi  kreativna rješenja uz vrlo visoke standarde u pogledu  kvalitete. Koristeći aluminijske konstrukcije te vrhunske i ekološki prihvatljive materijale, ekipa dizajnera ovog renomiranog proizvođača ponudila je orginalna i praktična rješenja za svaki prostor.  

Tumidei stvara u skladu s mladima koji su aktivni, znatiželjni, žele putovati i upoznavati nove ljude i krajeve. Ponuda zrači slobodnom, kreativnim i personaliziranim rješenjima pogodnima za sve uzraste. Tumidei, kao i druge tvornice koje imamo u ponudi, nudi mnoštovo različitih tekstila, materijala i kombinacija namještaja. Dječje i mladenačke sobe mogu se maštovito posložiti od kreveta iznad ormara, walk in garderoba ispod kreveta, vrata i polica za knjige ukrašenih različitim printevima ili tkaninama, a sve to u različitim stilovima od modernog minimalističkog do romantičnog shabby chica.

Tvornica Tumidei je dugogodišnjim i  predanim radom ostvarila izuzetno veliki broj certifikata vezanih za kvalitetu i ekologiju. Njihova dizajnerska i inovativna rješenja napravila su radikalne pomake u dizajnu interijera.

Stranica proizvođača:
Tumidei
Stranica proizvoda:
Tumidei / Moderne dječje sobe

Moderne dječje sobe: