BORA X BO Flex pećnica – dobrodošli u budućnost kuhanja

BORA X BO Flex pećnica – dobrodošli u budućnost kuhanja

Profesionalna parna pećnica za vaš dom. Kuhanje je umjetnost koja zahtijeva pravu opremu, a BORA značajno podiže ljestvicu s njihovom najnovijom inovacijom – BORA X BO flex pećnicom. Ovo nije samo još jedna pećnica; to je revolucija u kuhinji koja kombinira funkcionalnost, dizajn i tehnologiju, čineći svaki obrok pravim zadovoljstvom.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji pare i vrućeg zraka u kombinaciji s intuitivnim upravljanjem, priprema savršeno kuhanih obroka svakodnevno na sve tri razine više nije problem.

 Perfekcija Kuhanja 

BORA X BO flex pećnica nudi profesionalnu izvedbu kuhanja s raznim funkcijama, uključujući posebne programe za manualno ili automatsko kuhanje. Uz jedinstveni termometar za hranu, ova pećnica osigurava da vaša jela budu kuhana na savršenoj temperaturi svaki put. Automatsko kuhanje vodi vas kroz process pripreme odabranog jela, a uz manualno kuhanje možete eksperimentirati s vlastitim receptima.

BORA X BO FLEX pećnica cadoro rijeka

  Više od pećnice – multifunkcionalno čudo 

Zamislite pećnicu koja ne samo da ravnomjerno kuha, nego i eliminira mirise, jednostavna je za čišćenje, i sve to uključujući jedinstveni dizajn. BORA X BO flex pećnica je sve to.
Od hrskavih pečenki do nježno kuhanog povrća, njena sposobnost proizvodnje pare osigurava izvanredne rezultate kuhanja čak i s tri pune tepsije. U ovoj izuzetnoj pećnici možete raditi rižoto, dizati tijesta, napraviti domaći jogurt, sterilizirati staklenke i dječje bočice, sušiti gljive, voće i povrće.

BORA X BO pećnica parna cadoro rijeka

 Precizan termometar za izuzetna jela 

Zahvaljujući jedinstvenom termometru koji mjeri na 4 točke, može se odrediti optimalna temperatura kuhanja. Smješten u komori pećnice, jednostavno se umetne u hranu. Nema potrebe za traženjem optimalne pozicije mjerenja jer mjerna mjesta uvijek detektiraju najhladniji dio hrane. Proces kuhanja automatski se završava kada je ciljna temperatura dosegnuta.

pećnica BORA X BO flex cadoro rijeka

 Inovacija koja diše 

Jedna od ključnih karakteristika BORA X BO flex pećnice je njen sustav ekstrakcije pare koji omogućuje otvaranje vrata bez straha od izlaska pare i mirisa u lice. BORA Smart Open automatski izvlači paru iz komore pećnice prije otvaranja vrata – tako da više neće zamagliti prednju stranu pećnice niti vas opeći u lice. Ugljeni filter također neutralizira neugodne mirise. Promjena filtera je izuzetno jednostavna.

pećnica bora x bo flex parna cadoro rijeka

 Premium dizajn i jednostavno korištenje 

Elegantna i crna kao noć. Precizno oblikovana, a ipak suzdržano samouvjerena: X BO karakteriziraju visokokvalitetne staklene površine, višerazinsko osvjetljenje u komori pećnice od nehrđajućeg čelika i koncept upravljanja koji odbacuje gumbe i ručke u korist velikog dodirnog zaslona od 19 inča. S nevjerojatno tihim radom i intuitivnim korisničkim sučeljem, svaka funkcija je na dohvat ruke u samo tri koraka.

bora x bo pećnica cadoro rijeka

 Potpuno automatsko intenzivno čišćenje 

Zahvaljujući sustavu koji radi po principu perilice posuđa, čišćenje BORA X BO flex pećnice je iznimno jednostavno. Kombinacija vruće vode i ekološki prihvatljivih sastojaka čini ovaj zadatak brzim i učinkovitim, produžavajući vijek trajanja vaše pećnice. Aparat se automatski čisti i suši – sve što trebate učiniti je umetnuti ekološki prihvatljivu, reciklabilnu kasetu za čišćenje u središte rešetke pećnice.

BORA X BO čišćenje pećnica cadoro rijeka

 Za kompletno BORA iskustvo u kuhinji 

Minimalistički sustav za ekstrakciju s maksimalnim prostorom za kuhanje i prepoznatljivim dizajnom. Maksimalni prostor za kuhanje uklopljen u mat crni, puristički dizajn s ikoničnom mlaznicom za usis zraka. Ploče BORA za indukcijsko kuhanje optimiziraju korištenje dostupnog prostora i impresioniraju svojom funkcionalnošću i automatskim prepoznavanjem veličine posude.
BORA nudi razne sisteme ploča za kuhanje, tepan grill, hladnjake, vakumizatore, multifunkcionalne ladice i rasvjetu.

Obratite nas se za sve dodatne informacije te savjete kako pripremiti instalacije za BORA X BO flex pećnicu. 

BORA X Pure integrirana napa cadoro rijeka

 Pogledajte više o našoj ponudi 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.