Milano 2024: Ditre Italia i novi trendovi za interijere

Milano 2024: Ditre Italia i novi trendovi za interijere

Salone del Mobile Milano jedno je od najvažnijih svjetskih događanja za one koji se bave opremanjem i dizajnom prostora svih namjena. I nama je to svake godine mjesto susreta s kolegama i predstavnicima proizvođača s kojima radimo. Ujedno, ondje odlazimo kako bi se inspirirali, upoznali se s novim trendovima i otkrili novitete. Neke od loakcija su nam neizostavne, a upravo je to slučaj s Ditre Italia – posjećujemo i štand kao i njihov flagship store u centru Milana.

Ove godine uživali smo u udobnim garniturama i novim foteljama, a odluševili su nas i novi materijali koje ćete uskoro moći pogledati i kod nas.

 ISLA 

Modularna sjedeća garnitura Isla nas je oduševila svojom mekoćom i udobnošću. Vrlo profinjene linije i velika modularnost omogućavaju da se prilagodi prostoru. Njezine zaobljene linije u skladu su s najaktualnijim trendovima i uistinu pruža osjećaj privatnog otoka za uživanje.

 Blum 

Sjedeća garnitura Blum ima mogućnost pomicanja rukonaslona i naslona kako bi se postigla vrhunska udobnost. Može se složiti od vrlo zanimljivih elemenata i, naravno, birati između stotina tkanina. Nama se jako svidjela, pogotovo s veliki kutnim elementom na kojem se može udobno smjestiti i više ukućana.

 Atlantis 

Još jedna modularna garnitura – Atlantis – vrlo suvremenog dizajna. Onima kojima je to važno, ova garnitura ima više sjedenje nego većina talijanskih garnitura, a zadržava profinjenu liniju. Može se naručiti u raznim dimenzijama i birati između stotina tkanina i koža.

 Cali 

Nakon što je prošle godine predstavljena vrlo uspješna stolica Cali, ove godine ponuda je proširena je na sofa kolekcijom: dvosjedom, trosjedom i foteljom. Cali je dostupna u stotinama tkanina i koža. Dizajn potpisuje Dainelli Studio koji već duže vrijeme surađuje s Ditre-om.

 

 Vento 

Meki, velikodušni i organski, jasni oblici koji izgledaju kao da su u pokretu. Kauč ​​koji omotava – dvosjed ili trosjed – također dostupan u verziji s otokom koji crpi svoju inspiraciju iz svijeta prirode i svoje sposobnosti savijanja, što proširuje kolekciju Vento dosljednošću i elegancijom. Dizajn potpisuje slavna slovenska dizajnerica Nika Zupanc koja je surađivala s Ditre-om na više projekata.

 Kreveti 

Ove godine predstavljena su tri nova modela kreveta. Krevet Puppet razvijen je iz vrlo zanimljive fotelje Puppet prezentirane prošle godine. Proširena je i Pacific kolekcija koja se do sada sastojala od modularnih garnitura i fotelje zaobljenih linija.
Avalon je novi krevet čiji nažan i sofisticiran dizajn kombinira graciozne obline i zaobljenost, čineći ga estetski dojmljivim i funkcionalnim. Visoko tapecirano uzglavlje spojeno je s okvirom kreveta označenim trakama i šavovima, koji omogućuju da se Avalon složi u sofisticiranim kombinacijama tkanine i kože.

 TAO outdoor 

Novitet u ponudi vanjskog namještaja je garnitura Tao. Baza je napravljena od Iroko drva, a sjedišta, nasloni i jastuci biraju se iz široke palete tkanina. Tao je modularna garniutra tako da nam se slobodno obratite za konfiguraciju koja bi vama odgovarala.

 Detalji 

Ditre Italia ima i vrlo profinjenu kolekciju tepiha, stolića i komoda. Napravljeni su tako da se izvrsno uklapaju uz ostali namještaj i koriste zanimljive materijale.

Želite više informacija? Pošaljite nam upit

 Pogledajte više o našoj ponudi Ditre Italia 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.