Stosa cucine – Dolcevita

Idealna kuhinja je čvrsta, pouzdana i vrlo funkcionalna. Stosa Cucine izrađuju se od sirovina iz šuma koje se prate prema strogim ekološkim standardima i napravljene su u tehnološkom partnerstvu s najboljim industrijskim brandovima.

Stose kuhinje strogo su certificirane i u potpunosti poštuju okoliš, uglavnom koriste energiju velike solarne instalacije njihovog postrojenja, prema najstrožim propisima.

Stosa klasične kuhinje podijeljene su u nekoliko različitih modela, ali i među modernim / suvremenim kuhinjama mogu se pronaći i prilagoditi modeli kuhinja koji lijepo pristaju u prostore koji njeguju klasičan stil.

Dolcevita model Stosa kuhinje ima zaobljene elemente s rezbarenim detaljima i odražava romantičnu harmoniju. Postoji mogućnost ugradnje cijenjenih Swarovski kristala u ručkice za dodatan sjaj i blistavost. Uz elegantan klasičan stil dolazi iznimno kvalitetan i vrlo funkcionalan suvremen dizajn. Kuhinja Dolcevita može se obogatiti zlatnim detaljima koje uokviruju cijelu kompoziciju. Radi se o klasičnim kuhinjama na mjeru pa s dizajnerima interijera u Cadoru možete posložiti sve elemente (kolone, donje i gornje ormariće, pult, bijelu tehniku) prema vašim potrebama.

Stranica proizvođača:
Stosa Cucine
Stranica proizvoda:
Stosa Cucine / Dolcevita

Stosa kuhinje: