Moderne kuhinje

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje iz naše ponude nastaju po mjeri u talijanskim tvornicama Doimo Cucine, Forma La Cucina i Stosa Cucine. Ove tvornice nude više modela modularnih kuhinja od srednjeg do visokog razreda kvalitete i cijene.

Svaka tvornica ima veliki izbor modela kuhinja koji se prilagođavaju prostoru svojim dimenzijama i materijalima. U suradnji s našim dizajnericama interijera, doći ćete do kompozicije koja najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Pogledajte više o ponudi tvornica

Ponuda i materijali

Uz nacrt i 3D vizualizaciju postići ćemo da vaša kuhinja izgleda lijepo i pristaje ostatku interijera. Ono što je iznimno važno pri projektiranju je stvaranje funkcionalnog kuhinjskog prostora u kojem je užitak boraviti i pripremati hranu.

U ponudi je veliki izbor materijala, boja i finitura. Svaka od tvornica ima veliki broj različitih modela kuhinja te materijala (medijapan, laminat, Fenix, staklo…). U ponudi su moderne kuhinje visoki sjaj te mat kuhinje kao i kuhinje industrijskog stila, kombinacije s metalima, drvom i staklom…

Uz to, sve tvornice kuhinja imaju i svoje modele stolova i stolica za blagovaonice. Dnevni boravak može se, također, opremiti elementima u skladu s kuhinjom.

Ako želite kuhinju koja je klasičnijeg ili rustikalnog stila istražite našu ponudu klasičnih kuhinja.