Stosa cucine – Aliant

Moderna kuhinja Stosa Aliant posvećena je jednom od najčišćih materijala: staklu. Možete dodati vrata i eklektične elemente kako biste imali kuhinju koja još nikad nije viđena. Harmonična igra refleksije daje dojam lakoće s staklenom površinom u središtu. Ova moderna dizajnerska kuhinja opremljena je s širokim izborom dodataka i detalja koji se prilagođavaju raznim potrebama: Tavinea staklo, nov i inovativan sistem organizacije u ladicama i kutijama ladica za kuhinjski pribor. Ladice s posudama za posuđe dolaze i s modernim kosim rezom što je iznimno korisno i profinjenog dizajna. Unutar kutije s ladicama je formalan dizajn s elegancijom i redom – mješavinom izdržljivih materijala kao što su metal i drvo.

Aliant nudi i precizne detalje poput Detroita, LED osvjetljenja s elektroničkim senzorom koji automatski isključuje i uključuje svjetlo kada je ladica otvorena. LED svjetlo Emotion može se koristiti za unutarnju bazu i visoke elemente, opremljen daljinskim upravljačem za promjenu boje svjetla od toplog do hladnog efekta.

Zanimljiv detalj mogu biti i staklene police Strike s aluminijskim okvirom. Brojne mogućnosti kuhinjskih detalja, i iznutra i izvana, postaju prepoznatljiv sinonim za kvalitetu.

Stranica proizvođača:
Stosa Cucine
Stranica proizvoda:
Stosa Cucine / Aliant

Pogledajte još: