Divni noviteti za (dječje) sobe iz omiljenog GOLF-a!

Stigli su divni noviteti za dječje sobe iz omiljenog GOLF-a! 

Popularni program GOLF tvornice Colombini Casa donosi brojne nove mogućnosti. GOLF je program koji donosi vrlo raznovrsnu ponudu namještaj za spavaće sobe. I to za bračne sobe, spavaće sobe za mlade, sobe za djecu i bebe.

Tražite li zabavnu, inspirativnu dječju sobu koja će trajati? Dječje sobe GOLF nude upravo to.

Izvrstan izbor namještaja u raznim materijalima, bojama i dimenzijama omogućava da se dječje sobe GOLF u potpunosti prilagode vašem prostoru i potrebama. GOLF sada ima još veći izbor boja, od rozih, plavih i zelenih koje su omiljene za dječje sobe do neutralnijih tonova za bračne sobe te sobe za mlade.

Nove su finiture Ciliego Bianco (bijela trešnja) i Ciliegio Nordico (nordijska trešnja), nijansa sive Grigio Titanio te nježna Orchidea.

Colombini GOLF ormari mogu biti klizni ili sa standardnim otvaranjem, a opcija su i takozvani most ormari. Njihove brojne finiture i unutarnji raspored po želji omogućit će potpunu personalizaciju ormara s policama i unutarnjim ladicama. Kompozicije se slažu prema mjeri prostora.

Dječje sobe GOLF imaju izbor svih elemenata namještaja i detalja koji su svojim dizajnom primjereni ovom uzrastu. Razni  su oblici ogradica za krevete na kat, polica, radnih stolova i stolica.

Kreveti na kat mogu biti u standarnoj poziciji jedan iznad drugoga ili različitih sistema. Nude krevete koji se mogu izvlačiti ili na kotačićima pa se mogu premještati. Čest je odabir i ručkica u obliku cvjetića ili puzzli. U ponudi su drveni dječji kreveti i tapecirani kreveti za jednu osobu, ali i krevetići za bebe.

Novost je kolekcija CLICK u kojoj se mogu sakriti krevet i radni stol. Namještaj koji štedi dnevni prostor odličan je izbor za dječje sobe (više prostora za igru!), ali i apartmane ili gostinjske sobe. Krevet koji se sklapa i radni stol koji se izvlači savršeno se integriraju s drugim elementima te s INFINITY sustavom za biblioteku. Radi se o modularnim elementima koji se adaptiraju vašem domu, stvarajući sjajne mogućnosti za svakodnevne aktivnosti i opuštanje ili za kućni ured.

Kompozicije za biblioteke se razlikuju novim vratima koja se preklapaju. Kroz igru praznih i zatvorenih prostora te različitih visina elemenata postaju estetski zanimljiviji. Bibiloteke mogu poslužiti i kao pregrada prostora.

GOLF program omogućava uistinu brojne kompozicije za velike i male spavaće sobe. Odličan su izbor za stambene prostore, ali i za hotele i apartmane. Zahvaljujući svojoj raznolikosti, eleganciji i velikom broju elemenata GOLF može ispuniti sve želje dizajna. Radi se od kvalitetnih materijala koji će trajati.

Colombini tvornici koja ima odličan odnos cijene i kvalitete te je naš partner gotovo 20 godina. Moderne Colombini Golf dječje sobe i Arcadia (klasične dječje sobe) najčešći su izbor za dječje sobe te sobe za mlade. One mogu rasti, nadopunjavati se i mijenjati kroz detalje te tako pratiti različite ukuse kroz sve faze odrastanja.

Posjetite nas i pogledajte kako GOLF 2018 može biti složen u vašem prostoru – kontakt.

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.