Colombini moderne dječje sobe

Colombini moderne dječje sobe proizvode se u sastavu  velike  grupacije  Colombini Group iz San Marina. Njihova je sa tradicija duga više od 50 godina i imaju prepoznatljiv talijanski dizajn.

Zbog izuzetne ponude komponibilnih elemenata te izvrsnog omjera cijene i kvalitete Colombini je naš izuzetno važan partner u opremanju dječjih sobica s kojim surađujemo 20 godina.

Program GOLF  izuzetne komponibilnosti, modernog dizajna s kojim je moguće pronaći  rješenja i za najzahtjevnije prostore.  Nude veliki izbor kreveta na kat s raznim mogućnostima. Ormari se slažu na mjeru te imaju veliki izbor boja i materijala.  Namještaj se može nadograđivati kako se mijenjaju potrebe vašeg djeteta. Namijenjen je za djecu i mlade, od najranije dobi do studentskih dana. 

Program BABY namjenjen djeci odmah nakon rođenja. Uz osnovne elemente kao što su dječji krevetić i komoda sa postoljem za presvlačenje, program nudi zanimljivu mogućnost transformacije. Multifunkcionalna kolijevka za novorođenče se pretvara u krevet, radni stol i ormarić sa ladicama. Na taj način roditelji koji su organizirali prostor za svoju prinovu ne moraju mijenjati namještaj kada postane školarac.

Upotreba ekoloških materijala, boja i lakova te izuzetna otpornost učinit će dugoročno vašu dječju sobu utočištem u kojem će se vaša djeca osjećati sretno, zaštićeno i voljeno.

Stranica proizvođača:
Colombini
Stranica proizvoda:
Colombini / Moderne dječje sobe

Moderne dječje sobe: