Trendovi u uređenju interijera: zaobljene sjedeće garniture

Trendovi u uređenju interijera: zaobljene sjedeće garniture

Sigurno ste primijetili kako je namještaj zaobljenih, mekših linija sve češći izbor za moderne interijere. Ovog puta izdvojili smo modele sjedećih garnitura koji su nas oduševili svojim dizajnom i modularnosti. Za sve modele dostupan je veliki izbor materijala kao i dimenzija.

Javite nam dojmove.

 Peonia  

Dizajnerica Cristina Celestino, u suradnji s talijanskim proizvođačem Pianca, prošle je godine predstavila sjedeću garnituru Peonia. Ova garnitura cvjetnog imena i oblika, dostupna je i u tkaninama koje su ekološki prihvatljive. Iz iste kolekcije, dostupna je i fotelja nježnog oblika.

 Pacific 

Dugogodišnji suradnik Ditre Italia, Daniele Lo Scalzo Moscheri, predstavio je sjedeću garnituru Pacific. Organski oblik, modularnost i veliki izbor materijala čine ju idealnim izborom za atraktivne interijere.

 Clip by Nika Zupanc 

Atraktivan Clip je model sjedeće garniture koji je dizajnirala poznata slovenska dizajnerica Nika Zupanc za Ditre Italia. Uz dvosjed i trosjed dostupna je i fotelja te set zanimljivih okruglih taburea različitih dimenzija. Kasnije je Clip Set dopunjen i s Clip krevetom koji oduševljava svojim oblikom.
Sve se može izvesti u raznim materijalima, a jako mu dobro pristaju i baršunaste i boucle tkanine.

 Diamante by Alberta Italy 

Luksuzna sjedeća garnitura Diamante vrlo uspješno kombinira zaobljene i ravne linije. Oduševila nas je vrlo sofisticiranim dizajnom i osobitim oblikom. Diamante je vrlo modularna garnitura iz talijanske tvornice Alberta Italy.

 

 Vanjska sjedeća garnitura Loto 

Poznata talijanska tvornica Atmosphera Italy primila je German Design Award 2023. za vanjsku garnituru Loto. Ima zoabljene module tako da se može složiti u raznim dimenzijama. Dostupna je u bijeloj i antracit verziji aluminijske baze, a za tapecirani dio dostupne su brojne tkanine namjenjene vanjskoj upotrebi.

Želite više informacija? Pošaljite nam upit

 Pogledajte više o našoj ponudi sjedećih garnitura 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.