Uređenje interijera: novosti, ideje i inspiracija za 2022

Uređenje interijera: novosti, ideje i inspiracija

Pri uređenju interijera osnovno je spojiti kvalitetu i funkcionalnost u estetski zadovoljavajuću cjelinu. Proces često uključuje puno istraživanja trendova, potragu za idejama i inspiracijom. Izdvojili smo neke od trendova u opremanju interijera koji nam se čine da će se zadržati.

 Nježniji minimalizam 

Nakon dugogodišnje dominacije sive boje, osnovnu paletu za uređenje interijera čine sve topliji tonovi bež i smeđe boje kao i nijanse zelene. Minimalizam je trend koji je sveprisutniji u svim elementima života, a već dugo vlada i modernim interijerima. Naglasak je na stvaranju umirujućeg okružja s puno prirodnog zelenila.

 Kvalitetni i lijepi audio sustavi 

Audio i video sustavi nezaobilazan su dio doma svih ljubitelja/ica filma i glazbe. Uz puno servisa koji su nam dostupni, all-in-one audio sustavi bilježe rastuću popularnost. Također, gramofoni su iznimno traženi, a svi cijenjeni glazbenici izdaju albume i na pločama. Proizvođači Hi-fi opreme veliku pažnju posvećuju kvaliteti, ali i lijepom izgledu. Od retro dizajna do vrlo modernog, audio oprema može se lijepo uklopiti u sve interijere. Audio video sustavi ostat će omiljeni dio doma – i za odmor i za zabavu. Ako ste neodlučni oko odabira, posjetite našu Slušaonu.

 Zaobljeni rubovi 

Moderni interijeri imaju izniman naglasak na stvaranje ugodnog ozračja. Od sjedećih garnitura do stolova, zaobljeni rubovi bit će sve češći izbor za stambene, ali i poslovne prostore.

 Mramor 

Mramor i imitacija mramora, pogotovo u svjetlijim verzijama, čest su izbor za podne i zidne obloge, stolove i kuhinjske radne ploče. Uz svjetlije tonove, crne verzije ili zanimljivi marmo emperador sve su popularniji odabir za luksuzan namještaj.

 Brončani detalji 

Bilo da se radi o staklu, kuhinjskim ručkama ili bazama stolova i stolica, bronca je akcent koji će idućih godina dominirati u interijerima. Bronca u interijere unosi topli sjaj i osjećaj nenametljivog luksuza.

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.