Tri idealna poklona za mladence koji vole glazbu i lijepe stvari

Tri idealna poklona za mladence koji vole glazbu i lijepe stvari

Stigla je sezona vjenčanja pa i vrijeme za odluke oko poklona. Ako tražite nešto što će trajati i biti lijep podsjetnik na veliki dan, imamo nekoliko prijedloga. Mogućnosti je puno, a svakako nam se možete obratiti za savjet što odabrati. Iz iskustva znamo da su ovo pokloni koji oduševljavaju i pravo su iznenađenje za sretne dobitnike.

 Gramofoni za uživanje u zvuku vinila 

Popularnost gramofona i gramofonskih ploča u stalnom je porastu. Povratak vinila nije tu bez razloga – vraća taktilnost u slušanje glazbe i pretvara ga u događaj kojem se treba prepustiti. Tu je i onaj poseban zvuk gramofonskih ploča koje tu i tamo zapucketaju. Gramofon kao poklon za vjenčanje ili neki (uglavnom jubilarni) rođendan nije rijetkost, a oni koji su ga dobili, bili su oduševljeni. Osim što je poklon koji je trajan i lijep podsjetnik na svečani događaj, ploče mogu biti i pokloni za buduće prigode – Božiće, rođendane, godišnjice…

Izbor gramofona uistnu je velik, a u ponudi su i oni koji se mogu povezati i preko Bluetooth zvučnika. Neki od brandova s kojima surađujemo su Rega, Technics, Pro-ject, Elipson i Teac koji imaju vrlo raznovrsnu ponudu.

 Tivoli Audio – klasik dizajna koji zvuči sjajno 

Tivoli Audio poznat je brand koji već godinama stvara divne FM/AM radije unaprijeđene s raznim mogućnostima. Jedna od najpoznatijih proizvoda, dizajnerski klasik Henryja Klossa, je njihov radio Model One s ručno rađenim drvenim okvirom i iznimnom kvalitetom zvuka. Uz Bluetooh uparivanje svoju glazbu možete slušati sa stilom putem raznovrsnih bežičnih zvučnika. Tivoli Audio nudi mnoštvo glazbenih sistema s prepoznatljivim izgledom i dugotrajnom kvalitetom.

Savršeno pristaju u biblioteke, na otvorene kuhinjske police ili na noćne ormariće za buđenje uz omiljenu glazbu.

 Geneva – sofisticirani i moćni 

Primjetno lijepi i zanimljivi švicarski Geneva zvučnici / radiji / budilice s raznim mogućnostima povezivanja izvrstan su odabir bez obzira na to što se sluša. Od klasične do elektroničke glazbe ili podcasta, uz Genevu sve zvuči izvrsno. Zbog vrlo profinjenog dizajna, divno se uklapaju u suvremene domove. Geneva radiji su ručno rađeni, u kombinaciji drva presvučenog kožom u crnoj, bijeloj, crvenoj ili konjak boji te aluminijskog gornjeg dijela s tipkama za upravljanje.
Zvuk je vrlo moćan, a izgled elegantan. Ovisno o modelu, neki su radiji prijenosni, a neki imaju i mogućnost alarma. Veliki izbor omogućava da poklon prilagodite onome što mislite da bi najbolje odgovaralo onima koje darivate. Naravno, slobodno nam se obratite za sve informacije i savjet.

 

  Pitajte nas ili dogovorite posjet Slušaoni

  Vaše ime*

  Grad*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.