Sjedeće garniture u kojima ćete uživati u svakom pogledu

Sedam sjedećih garnitura u kojima ćete uživati u svakom pogledu

U posljednje vrijeme za uređenje modernih i elegantnih interijera koriste se mekše linije i nježnije boje. Nakon duge dominacije sive boje kao baze, tonovi neutralne palete, bež i razne nijanse smeđe preuzimaju vodstvo. Također, tu je i zelena boja koja je vrlo čest izbor.

Jedan od trendova koji se također istaknuo i zadržat će se jesu garniture „do poda“. Sjedeće garniture na nogicama i dalje su prisutne, ali niske, monolite i modularne garniture su sve češći izbor. Naravno, u uređenju i opremanju interijera ne treba se voditi samo trendovima i to je nešto što uvijek preporučamo klijentima. Stvaranje skladnog prostora po ukusu vlasnika i mogućnostima prostora je ključ uspješnog dizajna.

Izdvojili smo sedam modela sjedećih garnitura „do poda“ koje su nas oduševile udobnošću i dizajnom i kvalitetnom. Svaka dolazi u širokoj paleti materijala i raznim dizmenijama.

 Monolith -dojmljivi minimalizam 

Monolith je efektan i udoban model dizajnerske sjedeće garniture koji je u potpunosti u skladu s vodećim smjerom u uređenju interijera – prizemljenosti. Veliki izbor tkanina i kvalitetnih koža omogućava prilagodbu stilu vlasnika i prostora. Dizajn potpisuje Daniele Lo Scalzo Moscheri za Ditre Italia.

 Dizajnerski klasik s puno mogućnosti- Sanders 

Jednostavne linije i fini detalji odlikuju oba izdvojena modela poznate talijanske tvornice Ditre Italia. Sanders je sada već dizajnerski klasik koji oduševljava svojom modularnom prirodom. Naime, njegovi nasloni su pomični onda kad to želite pa se iz sjedećeg položaja možete vrlo jednostavno pomaknuti za dodatnu udobnost. Idelan je izbor za otvorene prostore, a čest je odabir za one koji žele dodatni ležaj – bez razvlačenja. Sanders i njegovu verziju „na nogicama“ potpisuju Stefano Spessotto i Lorella Agnoletto, dugogodišnji suradnici Ditre Italia.

 Flow kolekcija iz Samoa Divani 

Cijela kolekcija Flow tvornice Samoa Divani posvećena je udobnosti, a uz to izgleda odlično. Sjedala su izvlačna tako da su izvrsni i za manje prostore u kojima se želi postići maksimalna udobnost.

 Pianca Delano – sofa koja slavi minimalizam uz maksimalnu udobnost 

Mekana i punjena perjem, dizajnerska sjedeća garnitura Delano poziva da uronite u relaksaciju. Različite visine naslona i dimenzije sjedala omogućavaju potpunu slobodu kombinacija. Privlačan i sofisticiran, Delano izgleda savršeno u svakom prostoru.

 

 Alcazar – besprijekoran stil i kvaliteta 

Alcazar je sofa sa čvrstom bazom, zamišljena kao otok opuštanja. Kvalitetni materijali i suvremen dizajn s iznimnom modularnošću. Alcazar izgleda izvrsno kao trosjed ili kao kutna sjedeća garnitura. Radi o luksuznoj sjedećoj garnituri koja će uvijek iznova oduševiti one koji joj se prepuste.

 

 Doimo Salotti – Roland  

Sofa Roland jednako se dobro uklapa kao dojmljivi element u središtu sobe ili smještena uza zid. Atrakivan i moderan dizajn prati vrhunsku udobnost i kvalitetu. Roland je klasik kojem ćemo se diviti još godinama.

 

 Peanut B – kreativan dizajn iz Bonalda 

Peanut B je ikonička sjedeća garnitura s vrlo kreativnim elementima. Može se složiti kao dvostrana sjedeća garnitura kao bi se ostvarila neprekinuta komunikacija u „open space“ prostorima. Također, neki elementi mogu biti izvlačni za dodatnu dubinu sjedenja. Zahvaljujući svojoj raznolikosti i luksuznom dizajnu s potpisom Maura Lipparinija, Peanut je model koji Bonaldo kontinuirano razvija i nadograđuje zanimljivim elementima.

 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.