Sjedeće garniture s izvlačnim sjedištima za dodatnu udobnost

Udobnost koju volimo – Samoa Divani sjedeće garniture s izvlačnim sjedištima

Kako se bliži hladnije vrijeme tako su i naše misli sve više usmjerene na udobne dnevne boravke. One u koje se ugodno smjestimo dok vani pada kiše ili vije bura. Talijanski proizvođač Samoa Divani ima više modela sjedećih garnitura koje pružaju dodatnu udobnost bez da se remeti i estetska funkcija.

Dijelimo ih u dvije kolekcije: Flow i Mooving. U nastavku pogledajte više detalja ili nas jednostavno posjetite, isprobajte neke od modela i proučite njihov veliki izbor tkanina – otprilike njih 1.500.

 Flow  

Kolekcija Flow sastoji se od 5 modela sjedećih garnitura koje su dostupne u raznim kompozicijama i tkaninama. Sve imaju izvlačna sjedišta koja idu od dubine 110 cm na 130 cm te na čak 150 cm. Možete se odlučiti i za nekoliko širina rukonaslona i sjedišta.

Modeli Glide, Best i Comfort imaju i mogućnost podiznog naslona za dodatnu relaksaciju.
Izbor tkanina će vas oduševiti svojim bojama i teksturama. Klijentima najčešće preporučamo tkanine koje imaju impregnaciju zbog lakšeg održavanja. Osim toga sve su tkanine skidive tako da ih je moguće oprati kod kuće ili odnijeti na kemijsko čišćenje.

Svi modeli mogu biti kao fotelja, dvosjed, trosjed, slagati  se kao kutna garnitura ili garnitura s damskim ležajem.

Mono

 Mooving 

Kolekcija Mooving ima pet osnovnih modela sjedećih garnitura koji mogu biti “do poda” ili na nogicama (Special). Dostupne su u puno dimenzija te isto u otprilike 1.500 tkanina. Kod Special varijante svih modela možete birati između raznih metalnih nogica što znatno utječe na njihovu stilsku prilagodljivost.

Ono što je njihova osobitost je mogućnost izvlačnih sjedišta za dodatnu udobnost. Sjedala se jednostavno izvuku onda kada vam je to potrebno te se vrate na svoje mjesto kada ne želite da vam zauzimaju prostor.

Sjedeće graniture Zippy / Zippy Special, Alter / Alter Special, Step /Step Special i Way/Way Special imaju i različite sisteme podiznih naslona tako da je osigurana dodatna relaksacija.

Neki od modela imaju i mogućnost naruždbe damskog ležaja s električnim relaksom.

Peppy Special

Naravno, Samoa Divani ima u ponudi još brojne modele sjedećih garnitura i fotelja, a imaju i veliki zbor kreveta.
Neke od modela možete isprobati kod nas te odabrati materijale koji se najbolje uklapaju u vaš interijer.

Ako ste u fazi uređenja kompletnog interijera rado ćemo vas savjetovati pri izboru garnitura kao i drugog namještaja. Tako imate priliku posložiti boje i teksture u skladu s prostorom te stvoriti lijepu, ugodnu cjelinu.

Neke od modela možete pronaći i u našoj Outlet ponudi.

Želite više informacija? Pošaljite nam upit

 Pogledajte više o našoj ponudi sjedećih garnitura 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.