Predstavljene nove Samoa sjedeće garniture

Predstavljena nova kolekcija Samoa sjedećih garnitura

Poznata talijanska tvornica tapeciranog namještaja Samoa predstavila je više modela novih sjedećih garnitura.
Karakterizira ih moderan i inovativn dizajn. Vrlo su modularni, a može se birati među više od 1.000 vrlo različitih tkanina.
Dostupno je puno materijala koji su jednostavniji za održavananje, a sa svih modela tkanina je potpuno skidiva pa većinu možete oprati u svojoj perilici prema uputama proizvođača.

Divine – nešto sasvim drugačije

Savršene za moderne prostore u kojima se Divine garniture mogu koristiti na puno načina. Veliki izbor dimenzija i oblika te iznimna modularnost svojstveni su garniturama iz ove kolekcije.

Matrix, sa svojim zaobljenim oblicima u suprotnosti sa strogim linijama modernih prostora, čini okruženje mekim i opuštajućim mjestom u kojem se možete skloniti. Maksimalna kompozicijska sloboda koja ga odlikuje omogućava prilagodbu svakoj potrebi za opuštanjem na inovativan i originalan način.

Pull odgovara i funkcionalnim i estetskim potrebama, s posebnom pažnjom na detalje. Moduli s udobnim naslonom koji se pomiče omogućavaju stvaranje vrlo udobnih, a jedinstvenih i originalnih kompozicija za uređenje dnevnog boravka.

 Experience – profinjeno i prilagodljivo 

Nepogrešiva ponuda izrazito prilagodljivih modela, po modularnosti i završnoj obradi, osmišljenih za uređenje dizajnerski osmišljenih stambenih prostora.

Dio ove kolekcije je model Sassy koji se može složiti tako da se ima kružno sjedenje. Ovaj trend iznimno je prisutan u modernim interijerima. Jednostavnim premještanjem modula i poufova, ovaj kauč će uvijek imati drugačiji izgled, uvijek nove rješenja za opuštanje.

Ares je vrlo profinjen model, a integrirani dodaci unutar njegove forme zadovoljavaju i praktične i estetske potrebe. Kao i drugi modeli, iznimno je komponibilan.

 Essential – savršeni za manje prostore 

Modeli inpirirani jednostavnošću za moderne interijere. Više modela iz ove kolekcije imaju dimenziji savršene za manje prostore. Veliki izbor stilova, tkanina i komponibilnih modula mogu u vaš dom donijeti vrlo osoban namještaj.

Ideja kombiniranja zatvorenih elemenata, koji uključuju naslone za ruke, s otvorenim modulima ili puffovima, otvara beskonačne mogućnosti konfiguracije, čineći svaku kompoziciju jedinstvenom i personaliziranom.

  Pitajte nas ili dogovorite sastanak

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Grad*

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor.

  Pogledajte više:

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.