Pianca moderne spavaće sobe

Talijanska tvornica Pianca nudi kvalitetne bračne krevete, linearne i kutne ormare, ugradbene ormare, ormare s kliznim vratima, garderobne kabine za moderne spavaće sobe. Uz to, Pianca ima i namještaj za dnevne prostore.

Prepoznatljiv dizajn i ekološka osviještenost pri upotrebi materijala, lakova i boja u procesu izrade čine Piancu proizvođačem koji svojim primjerom motivira i druge proizvođače na primjenu ekološki prihvatljivih rješenja. Pianca je oduvijek vjerna stilu koji je jednostavan, primjenjiv i svima dostupan. Veliki izbor samostojećih ormara, ormara s uobičajnim otvaranjem ili kliznih ormara, ugradbenih ormara te izrada garderobnih kabina na mjeru Piancina su specijalnost.

Unutrašnjost ormara se slaže na mjeru s policama, ladicama, vješanjem i raznim dodatcima za spremanje kravata, nakita i slično.

Zanimljivi detalji, zidni paneli, moderni drveni ili tapecirani kreveti, maštoviti noćni ormarići pravo su osvježenje u modernim interijerima.  

Tapecirani kreveti mogu se izvesti u brojnim varijantama tkanine i kože kako bi pristajali u svaki spavaći prostor, a ako je vaša želja imati drveni krevet na raspolaganju je široki izbori nijansi i vrsta drva.

Stranica proizvođača:
Pianca
Stranica proizvoda:
Pianca / Moderne spavaće sobe

Moderne spavaće sobe: