Bitno je na čemu spavate!

Podnice i madraci

Krevet je centralni dio spavaće sobe i njegova je funkcija oduvijek ista – dobro se naspavati! Na kvalitetu sna utječu mnogi faktori, ali sigurno je jedan od najvažnijih kvalitetan izbor podnice i madraca. Korištenje modernih materijala i naprednih tehnologija u proizvodnji podnica i madraca omogućilo je da iz široke palete različitih modela možemo izabrati onaj koji nam najviše odgovara, na kojem ćemo se osjećati udobno i buditi odmorni.

Hespo madraci i podnice

Tvornica Hespo u sastavu je švedske Hilding Anders Group koja je jedan od vodećih svjetskih proizvođača madraca, elastičnih podloga, jastuka, prekrivača i svega ostalog što omogućuje kvalitetno spavanje. Više o samim proizvodima možete pogledati na linku proizvođača.

 

 

Stranica proizvođača:
Hespo

Nottinblu madraci i podnice

Poznati talijanski proizvođač podnica i madraca koji neprestano ulaže u razvoj i moderna tehnološka rješenja. Dobitnik je mnogih nagrada za dizajn i patente. U proizvodnji koriste 100% prirodni lateks porijeklom iz Brazila i Blucell tehnologiju koja omogućuje vrhunsku udobnost, izdržljivost i savršenu prilagodljivost ljudskom tijelu.

 

 

Stranica proizvođača:
Nottinblu