Archeda kupaonice i praonice

Dizajn i funkcionalnost glavne su niti vodilje za tvornicu Archeda koja nudi brojne mogućnosti za uređenje moderne kupaonice. Koriste vrhunske tehnologije kako bi se osigurala otpornost kupaonskog namještaja. Arceheda nudi kupaonske elemente sa i bez ručki kojima se mogu kombinirati elementi različitih dimenzija, boja i materijala. Kupaonski namještaj dostupan je s mnogobrojnim mogućnostima ladica, polica, ormarića te se sve može posložiti kako bi najbolje pristajalo u vaš prostor, odnosno radi se o kupaonskom namještaju na mjeru.

Archeda nudi i zanimljiva rješenja za praonice, odnosno elemente za perilice i sušilice rublja kao i za odlaganje odjeće koja čeka pranje. Elementi za bijelu tehniku mogu biti različitih dubina te s vratima ili bez. Tako se perilice ili sušilice mogu “sakriti” u ormariće ili uklopiti u ostatak kupaonskog namještaja, a sve ovisno o vašim željama i mogućnostima prostora. Više možete pogledati u Archeda Laundry Collection.

Sofisticirani materijali i moderna jednostavnost kompozicija visećih ormarića, elegentnih ručki u sjajnim i matiranim bojama i drvu, zanimljiva rješenja za držanje ručnika, rasvjete i lijepo oblikovana ogledala mogu se naći u svim kolekcijama. Kolekcija Sistema Gola donosi brojne opcije visećih i podnih kupaonskih ormarića bez izražene ručke. Sistema Maniglia ima vrlo elegantna rješenja kupaonskih ormarića s ručkama.

Kolekciji Bombo svojstvena je valovita struktura koja daje prostoru eleganciju i prozračnost. Elementi kolekcije Bombo također uključuju ladice, police, ormariće raznih dimenzija pa se svaka kupaonica slaže na mjeru. Razne vrste materijala omogućavaju da se Arcehda kupaonica savršeno složi uz vaše pločice, podne i zidne obloge.

Program Light Evolution nudi esencijalne oblike i neobične kombinacije materijala i finitura za moderne kupaonice. Sve se može posložiti tako da se postigne visoka funkcionalnost prema navikama i potrebama. U ponudi su 34 boje koje se mogu kombinirati i koristiti na većim površinama ili za naglasiti detalje poput dijelova polica ili ormarića.

Ova talijanska tvornica iznimno drži do kvalitete te kontinuirano ulaže u istraživanje i tehnologiju.

Stranica proizvođača:
Archeda
Stranica proizvoda:
Archeda / Kupaonice i praone

Kupaonice i praone: