Archeda kupaonice i praonice

Dizajn i funkcionalnost glavne su niti vodilje za tvornicu Archeda koja nudi brojne mogućnosti za uređenje moderne kupaonice. Koriste vrhunske tehnologije kako bi se osigurala otpornost kupaonskog namještaja. Archeda nudi kupaonske elemente sa i bez ručkia, mogu se kombinirati različite dimenzije, boje i materijale. Većina elemenata dostupna je i za prilagodbu prema mjerema izvan predviđenog tvorničkog standarda. Kupaonski namještaj dostupan je s mnogobrojnim mogućnostima ladica, polica, ormarića te se sve može posložiti kako bi najbolje pristajalo u vaš prostor.

Archeda nudi i zanimljiva rješenja za praonice, odnosno elemente za perilice i sušilice rublja kao i za odlaganje odjeće koja čeka pranje. Elementi za bijelu tehniku mogu biti različitih dubina te s vratima ili bez. Tako se perilice ili sušilice mogu “sakriti” u ormariće ili uklopiti u ostatak kupaonskog namještaja, a sve ovisno o vašim željama i mogućnostima prostora.

Sofisticirani materijali i moderna jednostavnost kompozicija visećih ormarića, elegentnih ručki u sjajnim i matiranim bojama i drvu, zanimljiva rješenja za držanje ručnika, rasvjete i lijepo oblikovana ogledala mogu se naći u svim kolekcijama.

Ova talijanska tvornica iznimno drži do kvalitete te kontinuirano ulaže u istraživanje i tehnologiju.

Stranica proizvođača:
Archeda

Kupaonice i praone: