Alf da fre moderne blagovaonice

Alf Grupa jedna je od najvažnijih proizvođača namještaja na međunarodnoj razini. Iznimno uspješan početak 50-ih omogućio je kontinuiran razvoj i ulaganje u dizajn i napredne tehnologije izrade. Novi proizvodi prate promjene životnog stila i suvremenih potreba, a inovacija je oduvijek bila dio kulture proizvodnje grupacije Alf.

Tvornica Alf Da Frè se ističe suvremenim dizajnom jednostavnih, odmjerenih linija i velikim izborom boja.

U njihovoj bogatoj ponudi, pored ostalog namještaja za opremanje doma, možete pronaći stolove, stolice, kredence i komode koje se ističu finoćom i elegancijom i savršeno pristaju u moderne domove.

U proizvodnji blagovaonskog namještaja koriste se izuzetno kvalitetni materijali različitih boja bilo da se radi o drvu, staklu ili metalu. U Alfu ističu kako je istraživanje stila stalna vježba kako bi se interpretirali suvremeni načini života i omogućio maksimum slobode u kombiniranju raznih proizvoda. Na primjer, modularni sistemi su rezultat tehnoloških i tipoloških istraživanja pa se radi o proizvodima koji se slobodno modificiraju i stalno poboljšavaju, ali zadržavaju dokazanu pouzdanost.

Stranica proizvođača:
Alf da Fre
Stranica proizvoda:
Alf da Fre / Moderne blagovaonice

Moderne blagovaonice: