Nova 8. generacija KEF Q serije zvučnika

Nova 8. generacija KEF Q serije zvučnika – još bolji i još pristupačniji

Najpopularnija i mnogostruko nagrađivana Q serija zvučnika renomiranog britanskog proizvođača KEF ove je godine doživjela premijeru svoje najnovije 8. generacije. Prvo predstavljanje serije Q seže u danas već davnu 1991. godinu. Svježe, napredne inovacije u dizajnu donose visokovjeran i visokorezolutan zvuk s još više kvalitete u odnosu na svoje prethodnike, ali uz niže cijene.

Novi modeli Q serije nastavljaju tradiciju oduševljavanja ljubitelja glazbe i audiofila. Seriju čini ukupno 6 novih modela. Od toga 3 su samostojeća Q950 (11.999,00 kn/par), Q750 (9.999,00 kn/par) i Q550 (7.699,00 kn/par), 2 bookshelf modela Q350 (4.299,00 kn/par) i Q150 (3.599,00 kn/par), te centar Q650c (4299 kn).

Osnovu Q serije čine prepoznatljive i unaprijeđene Uni-Q koaksijalne zvučničke jedinice najnovije generacije s visokotoncem smještenim u akustičkom centru srednjotonca, kombinirane s također novim aktivnim i pasivnim ABR (Auxiliary Bass Radiator) bas jedinicama tako konstruiranim i pozicioniranim da zajedno simuliraju što je moguće idealniji točkasti izvor zvuka. Komponente skretnice još su rigoroznije selektirane i posljedično kvalitetnije. Rezultat je detaljna, precizna i izbalansirana trodimenzionalna zvučna slika koja se ravnomjerno projicira u realnom prostoru, još kontroliraniji i dublji bas odziv, izvrsna rezolucija, mikro i makro dinamika, itd.

Kabineti zvučnika značajno su akustički poboljšani i moderno industrijski dizajnirani da se unatoč svojim dimenzijama diskretno uklope u svaki interijer, te su perfektno integrirani sa zvučničkim jedinicama. Dostupni su u crnom i bijelom finišu s membranama zvučnika koje prate boju finiša za potpunu zvučnu, ali i vizualnu sinergiju.

Nova KEF Q serija sada je dostupna i u Cadoru. Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije i pogledajte našu HI-FI ponudu.

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.