Dizajn po mjeri: novosti u Cadoro ponudi talijanskog namještaja

Donosimo vam izbor iz novosti u ponudi talijanskih tvornica koje odlikuje iznimna prilagodba vašem prostoru.

Dizajnerski tim iz Ditre Italia pripremio je nove modele kutnih garnitura, dvosjeda, trosjeda… Devina Nais posebno se posvetila “slobodnim stolovima”, a Tomasella donosi sjajne kombinacije namještaja za spavaće sobe i dnevne boravke.

Ditre Italia

Noviteti u ponudi sjedećih garnitura.

Omiljena talijanska tvornica sjedećih garnitura i za ovu je sezonu pripremila nove modele. Ditre sjedeće garniture dolaze u bezbroj mogućih opcija, ali svima je zajednička savršena udobnost, dizajn i kvaliteta.

Iznimno praktičan i modularan Sanders, kojeg možete isprobati i u Cadoru, dolazi u novoj varijanti Sanders air. Kako i sam naziv kaže, ovo je nova, prozračnija verzija kauča koji je nogicama podignut od poda.

Novi Elliot savršeno elegantno izgleda i u kožnoj i platnenoj verziji, a decentni detalji čine ga uistinu posebnim izborom za svaki prostor. Odvažan dizajn s asimetričnim naslonima, stil i udobnost odlikuju novog Lennoxa.

Jasper i St. Germain imaju privlačnost vječnog klasika. Ovi vješto stvoreni modeli imaju mogućnost modularnog slaganja kutne garniture koja najbolje pristaje vašem prostoru kao i opcije dvosjeda, trosjeda, fotelja, taburea…

Stranica proizvođača:
Ditre Italia
Stranica proizvoda:
Ditre Italia / Sjedeće garniture

Devina Nais

Stolovi, stolice i blagavaonice.

Noviteti dolaze i iz tvornice Devina Nais koja je stvorila jedinstvenu kolekciju “slobodnih stolova” u kolekciji M.15. Veliki izbor dimenzija, boja, vrsta gornje ploče i nogu stola omogućava vam stvaranje unikatnog stola ili dnevnog stolića.

Devina Nais poznata je po sjajnim rješenjima stolova na razvlačenje kao i kvaliteti izvedbe. Primjerice, konzola Steward može se s 52 cm razvuči na cak 3 metra dužine. Stol Master, izrađen od hrasta, dolazi sa “živim rubom” što svaku blagovaonicu čini jedinstvenom.

Devina Nais stvara kombinacije drvenih i staklenih elemenata za blagovaonske stolove i stoliće za dnevne boravke, a može se birati između čak 31 vrste finitura, od neutralnih boja drva do žute, plave, narančaste…

Uz stolove, Devina Nais stvara i namještaj za spavaće sobe, biblioteke te zanimljive kombinacije polica, ladica i ormarića za dnevne boravke.

Stranica proizvođača:
Devina Nais
Stranica proizvoda:
Devina Nais / Kolekcije

Tomasella

Kvaliteta po mjeri i volji.

Tvornica Tomasella odlikuje se bogatom tradicijom i kontinuiranim novitetima u klasičnom i modernom stilu. Tomasella je ove godine pripremila mnoštvo noviteta, a najviše ih se može pronaći u ponudi modernih dnevnih boravaka.

Obogaćena je ponuda modernih i klasičnijih rješenja koja se prilagođavaju po mjeri vašeg prostora. Brojne su opcije drva i laktura kao i kombinacija polica, ormarića i biblioteka.

Uz to, ova poznata talijanska tvornica namještaja nudi i nove modele garderobnih ormara i kreveta, modernih i klasičnih linija.

Stranica proizvođača:
Tomasella
Stranica proizvoda:
Tomasella / Dnevni boravci

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.