Stosa cucine – Virginia 

Virginia kombinira tradicionalni stil s inovativnošću najsuvremenijih rješenja. Virginia je savršeno utjelovljenje country chica: mješavina ugodnih prostora i jedinstvenih detalja koji čine namještaj  rafiniranim i udobnim za one koji često provode vrijeme u kuhinji. Vidljiva zrna drva i cvjetni detalj izazivaju bezvremensku sofisticiranost kojoj ne nedostaje rustikalna toplina – doista, ovdje se reinterpretira, predstavljena u lakšoj i gracioznijoj izvedbi.

Perla, Verde Salvia, Cipria i Jersey su pastelne boje odabrane da ukrase drvena vrata od jasena, kako u čvrstoj verziji vrata, gdje su teksturirani detalji još uvijek jasno vidljivi i u verziji s teksturiranim staklenim pločama, koji se igraju s transparentnošću. Drugi završni dodir uključuje ručke, u starinskom srebru, grafitu i pomalo pohabanu za rustikalniji izgled. Kao i sve kuhinje koje radi Stosa, Virginia pruža savršeno rješenje za sve zahtjeve prilagodbe, bez obzira na to da li su  usredotočene na estetiku ili na organizaciju raznih prostorija.

Svaki modul je zamišljen kako bi ponudio što više kapaciteta; visoke jedinice su dizajnirane za kuhinjske uređaje s otvorenim odjeljcima za držanje svakodnevnih korisnih predmeta ili ukrasnih predmeta na zaslonu. Osnovne jedinice skrivaju pametne odjeljke i ergonomske ladice za izvlačenje: svaki je element prilagođen kako bi se najbolje iskoristilo raspoloživi prostor, što omogućava stvaranje visoko funkcionalnih prostora.

Stosa je usredotočena na stvaranje proizvoda koji ujedinjuju estetiku, kvalitetu i praktičnost te u Virginiji, ovi koncepti pronađu svoju idealnu sintezu: fine završne obrade, luksuzni materijali i tehnologija kombiniraju se u proizvodu koji dodatno obogaćuje širok raspon proizvoda.

Stranica proizvođača:
Stosa Cucine
Stranica proizvoda:
Stosa Cucine / Virginia

Stosa kuhinje: