Izložbeni noviteti: komoda Devina Nais i Rega gramofon

Cadoro noviteti: komoda Devina Nais i gramofon Rega

U Cadoro često stigne nešto novo pa smo odlučili češće to dijeliti s vama.

Prošli tjedan stigla je komoda od punog drva iz talijanske tvornice Devina Nais  te  nagrađivani HI-FI gramofon Planar 2 iz britanske Rege.

Komoda je dio kreativne kolekcije Zero 16. u kojoj je naglašena igra asimetričnim rezovima i geometrijskim oblicima. Radi se o komadu namještaja koji se može koristiti za više funkcija. Izvrsno pristaje u dnevne boravke, hodnike i blagovaonice različitih stilova.

Izložbeni primjerak u Cadoru je smješten pored blagovaonskog stola Master iz kolekcije slobodnih stolova Devine Nais koji se rade na mjeru. I stol i komoda su napravljeni od punog drva Holand Naturale.

Gramofon Rega Planar 2 s Carbon MM zvučnicom izložen u Cadoru možete poslušati u kombinaciji s KEF Q550 zvučnicima i integriranim pojačalom Roksan K3. Ako ste se zaželjeli zvuka vinila, u ponudi su i drugi gramofoni različitih proizvođača.

U Cadoru trenutno možete poslušati  gramofone Rega Planar 6 s Ania zvučnicom, Teac gramofon s bluetoothom, TN-440BT, Klipsch sistem Pro-ject gramofona s aktivnim zvučnicima R-15PM te francuski Elipson.

Posjetite nas, pogledajte i poslušajte novitete. I slobodno ponesite svoju omiljenu ploču.

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.