Jeste li vidjeli novitete iz Stosa Cucine? Nama se jako sviđaju

Jeste li vidjeli novosti iz Stosa Cucine? Nama se jako sviđaju

Stosa već 60 godina stvara kvalitetne talijanske kuhinje, koje su diljem svijeta prepoznate i cijenjene zbog svoje inovativnosti i dizajna te sposobnosti da pruže dinamičan odgovor na stalne tehničke i stilske zahtjeve tržišta.

Kao dio ove vizije, Stosa je željela proširiti potencijal za prilagođavanje modela Metropolis, Aliant i Natural, zahvaljujući novim završnim obradama s elegantnom estetikom i vrhunskim dodacima koji obogaćuju modele dizajnirane s Evolution Systemom.

Noviteti su već sada dostupni za narudžbu, a novi uzorci stižu nam početkom prosinca.

Stosa Aliant – nepogrešiv odabir

Model Aliant obogaćen je novim završnim obradama, kao što je Onda Laminato (valoviti laminat), materijal koji ima ekskluzivnu valovitu teksturu dostupan u varijanti Noce i Termocotto, koji kuhinji daje iznimno prirodan dojam. Kao sofisticirana varijanta Cannetè Opaco (mat) stakla, koja se može pohvaliti trodimenzionalnom površinom sa snažnim vizualnim dojmom, dostupna u različitim bojama.

Nastavili su partnerstvo s tvrtkom Neolith© – vodećim međunarodnim imenom u svijetu obloga od sinteriranog kamena – a osim toga, širok raspon završnih obrada koji su već dostupni dodatno je obogaćen pojavom Abu Dhabi White Silk, koja evocira bezvremenski učinak mramora , zajedno s Wulong Slate i Shilin Slate, koji nazivaju um estetikom prirodnog kamena.

Ima dosta novih dostignuća i u području dodataka, kao što je integrirana ručka Grip s unutarnje strane okvira, novi sustav otvaranja koji povećava privlačnost vrata prepoznatljivom značajkom – u Titanio, Nero Spazzolato ili Bronzo ( Titanium, Brushed Black ili Bronze) – naglašavajući njegove okomite linije.

Prilike za prilagođavanje modela Aliant upotpunjene su s dvije nove završne obrade u HPL-u koje su sada dostupne u katalogu proizvoda: ovaj tehnički materijal nudi vrlo visoke razine performansi u smislu čvrstoće, praktičnosti i otpornosti na vodu.

 Metropolis – najpopularniji model 

Nove završne obrade modela Metropolis uključuju termostrukturirani materijal u boji Larice Noir i Noce Eucalipto Riga (crni ariš i eukaliptus oraha Riga) koji kuhinju pretvara u toplo, ugodno okruženje; u međuvremenu, završne obrade od PET-a – 100% recikliranog zelenog materijala koji se može reciklirati – sada su dostupni u verziji Millerighe Opaco (Matte), koju karakteriziraju moderni grafički oblici i dostupni su u Grigio Fumo, Nebbia, Grau i Nero (Smoke Grey, Fog, Gray i Black), uz Fenix izdržljivi , svilenkasti materijal koji sada dolazi u pet novih boja.

Novi elementi dizajna čine veliku razliku: doista, sada je dostupan novi poprečni prozor od prozirnog stakla, s integriranom ručkom i šarkom na okviru: s nizom različitih završnih obrada, može kombinirati s strukuturama u Rovere Conero i Noce Eucalipto (Conero hrast i orah eukaliptus) boje.

 Natural 

Prošireni opseg prilagodbe također se odnosi na Natural, koji vraća prirodnost i toplinu drva u domove: ovdje se postojećim rebrastim furnirima pridružuju dva nova, iznimno elegantna materijala, Rovere Termocotto i Noce Elegant (Termocotto hrast i Elegant orah).

Za radne ploče, Neolith© izbor je poboljšan Black Obsession Silk; sa svojim tamnim odsjajima i zlatnim zrncima, ova završna obrada pretvara kuhinju u iznimno profinjeno luksuzno okruženje.

Širi raspon završnih obrada i materijala za modele dizajnirane s Evolution Systemom nadahnut je željom Stosa Kitchens da ponudi dizajnerska rješenja koja su sve raznovrsnija i koja mogu zadovoljiti zahtjeve kupaca unutar tržišta koje se stalno razvija.

 Beverly & City Restyling 

Ranije ove godine obnovoljen je i model kuhinje Beverly koja spaja sjetnost i modernost.
Beverly može modernim, minimalističkim elementima dati klasičniji dojam. Dizajn ovohg modela stvara osjećaj tople zanatske izrade, savršeno reinterpretirane i modernizirane kako bi zadovoljile potrebe onih koji traže domaću, ali funkcionalnu kuhinju.

Kontrast između kvalitetnih završnih obrada i čistih volumena čini Beverly eklektičnim i svestranim, sposobnim zadovoljiti širok raspon preferencija i ukusa.

To je zato što Beverly ima tri stila, Modern, International i Classic, koji nadahnjuju tri različita načina življenja kuhinje, s raznim detaljima, visokokvalitetnim završnim obradama i ekskluzivnim bojama.

CITY ima izražajnu svestranost, za vintage, industrijski stil ili stvaranje tradicionalnije atmosfere.
Posebnost ovog modela su uokvirena vrata od drvene ploče, koja poprimaju kreativan, nekonvencionalan stil. Robusne i odlučnog izgleda, ove kuhinje nude jedinstvene taktilne i vizualne osjećaje zahvaljujući materijalima od kojih su izrađene.

  Pitajte nas ili dogovorite sastanak

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Grad*

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor.

  Pogledajte više:

  Pregledajte našu ponudu
  ili nas kontaktirajte!

  Comments are closed.