Glamox akcijska ponuda

Norveški Glamox radijatori griju ekonomično, zdravo i ugodno zahvaljujući izvrsnom dizajnu radijatora, konstrukciji aluminijskog grijača i ugrađenom termostatu. Ove električne grijalice odličan su odabir i za stambene i za poslovne prostore. Fokus im je na kvaliteti, jednostavnosti uporabe, energetski učinkovitim rješenjima i elegnatnom dizajnu.

Princip rada je zasnovan na prirodnom strujanju zraka. Glamox radijatori pogodni su za osobe koje pate od alergija jer ne isušuju zrak. Uz to, oni se ne zagrijavaju prekomjerno pa nema opasnosti od opekotina kao ni oštećenja namještaja. Primjerice, sjedeće garniture mogu biti samo 10-15 cm ispred radijatora.

Radijatori Glamox 3001 dolaze s preciznim električnim termostatom, a grijalica brzo dostiže željenu temperaturu zraka. Postoji i mogućnost nadogradnje s digitalnim termostatom koji omogućava programiranje. Digitalni termostati izvrsno su rješenje za zagrijavanje neposredno prije ustajanja, dolaska u ured ili vikendicu.
Linija Glamox 3001 TPVD otporna je na prskanje i namijenjena je za grijanje u kupaonicama i drugim vlažnim prostorima. Uz to, za kupaonice su odličan izbor i Elektra ljestve za sušenje i grijanje.

Glamox H30 je nova linija suvremenog dizajna i boja. Posebna pažnja se vodila pri dizajnu novih tehnološki naprednih grijalica Glamox H30 za koji je zaslužan Hareide Designmill, jedan od vodećih skandinavskih dizajnerskih studija. Zbog svog modernog i elegantnog, skandinavskog dizajna, Glamox H30 odgovara svim zahtjevima današnjice. Isporučuje se u četiri boje: bijela, srebrena, crvena i crna te s ugrađenim digitalnim termostatom.
Glamox TPA 15 ET zagrijava prostore od 14-17 m2, ima snagu 1500W te ugrađen električni termostat.

Glamox radijatori imaju čak 5 godina garancije!

Do 30. studenog 2016. traje akcija za Glamox TPA 15 ET – za gotovinsko plaćanje poklanjamo još dodatnih 15% popusta!

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.