Divni noviteti iz Ditre Italia – sjedeće garniture i fotelje sa stilom

Divni noviteti iz Ditre Italia – sjedeće garniture i fotelje sa stilom

Ditre Italia iz godine u godinu postavlja nove standarde kvalitete i dizajna u svijetu sjedećih garnitura i fotelja. Ove su godine svoju ponudu proširili za pet modela sjedećih garnitura i šest novih fotelja. Uz to, predstavili su i nov namještaj za dnevne prostore, ali i blagovaonice.
Brand Ditre Italia je poznat po svojoj suradnji s vrhunskim dizajnerima te uporabi kvalitetnih materijala. Iako noviji modeli garnitura prate trendove u uređenju interijera, stariji modeli pokazali su da imaju bezvremenski stil. Modeli Lennox i Sanders (Air) već su godinama omiljen izbor naših klijenata. Pogledajte koje su novitete pripremili u Ditre Italia za 2019. godinu, a koji će se moći naručiti od 1. studenog 2019.

 Arlott High & Low 

Minimalistički uski rukonasloni za eleganciju i pomični, prilagodljivi nasloni za dinamiku. Arlott su osmislili Buratti arhitekti, a dolazi u dvije verzije – visokoj i niskoj. Naravno, izbor materijala te razne kombinacije slaganja, daju mu mogućnost prilagodbe svakom prostoru.

 Papilo 

Papilo je model koji se najviše ističe svojim zaobljenim linijama i pomičnim naslonima – jastucima. Neformalna i kreativna – tako ovu sofu opisuju u Ditre-u. Model je dizajnirao Stefano Spesotto, ko-autor omiljenih modela Sanders i Sanders Air. S Papilom mogućnost prilagodbe tijelu još je više naglašena jer jastuci – nasloni “grle” korisnika.
Papilo je model bez prednje i stražnje strane – jednostavno se transformira i omogućava da prostor uvijek bude drugačiji.

 Još bolja Kim – High 

Na prošlogodišnjem Salone del Mobile u Milanu, upoznali smo Kim. Ove godine, ovaj sofisticiran model ima i svoju novu verziju s prilagodljivim naslonima. Još udobnija za one koji vole dobar oslonac za glavu, a i dalje vrlo lijepih linija. Kim ima mogućnost integrirane biblioteke od raznih vrsta drva što je čini još posebnijim odabirom.

 

 On Line  

On Line je dizajnirala Anna von Schewen, arhitektica koja je surađivala s Ditre Italia na vrlo modularnom Flick-Flacku. I kod ovog modela, dizajnerica je zadržala zanimljive linije s mogućnosti prilagodbe. Udobnost se postiže promjenama nagiba naslona, ali i rukonaslona.

 Fotelje koje plijene pažnju  

Nove fotelje iz Ditre Italia, jako se razlikuju svojim dizajnom. Zajedničko im je to da zasigurno neće proći neopaženo. Oble linije i kombinacija materijala kod Chloe Luxury suvremena su verzija Art Decò fotelja. Beyl je vrlo profinjena fotelja za uživanje. Bend ima prilagodljiv naslon i dominantan kvadratni dizajn. Lucia ima nježne oble linije koje se savršeno prilagođavaju osobi koja sjedi, ali i prostoru u koji je smještena. Softy u potpunosti odgovara svojem imenu, a Cut je elegantan naslonjač uz koji ide i odgovarajući tabure.

Razne kombinacije materijala omogućavaju da se savršeno usklade s ostatkom prostora za sjedenje i stvore ugodnu, profinjenu atmosferu.

 Pogledajte više 

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Comments are closed.