Akcijska prodaja norveških radijatora GLAMOX

Akcijska prodaja norveških radijatora GLAMOX

U tijeku je akcijska prodaja svih modela norveških radijatora Glamox. U razdoblju od 15. veljače do 15. travnja 2018. možete ostvariti dodatan popust od 15 % uz gotovinski popust od 15%.

7 razloga zašto su Glamox radijatori omiljen izbor grijanja

  1. Ekonomičnost –  velika osjetljivost na temperaturu prostora zbog čega ne troše električnu energiju više nego je potrebno
  2. Pouzdanost – dolaze uz 5 godina garancije
  3. Jednostavnost – sistem postavljanja je vrlo jednostavan kao i prilagodba željene temperature
  4. Elegantan skandinavski dizajn – zauzimaju vrlo malo prostora i gotovo su neprimjetni. Noviji modeli dolaze u više boja.
  5. Ne stvaraju buku – rade prema prirodnoj cirkulaciji zraka pa nema puhanja i suvišnih decibela
  6. Ne zagrijavaju se – pogodni su za obitelji s djecom i kućnim ljubimcima jer nema opasnosti od opekotina. Mogu se postaviti blizu namještaja i/ili zavjesa.
  7. Pogodno za alergičare – nema prašine i isušivanja zraka

Akcija obuhvaća sve modele poznatih norveških grijalica:

GLAMOX 3001

GLAMOX H30

ADAX NEO H WIFI

GLAMOX H40 WIFI

ADAX ECO

Model Glamox H30 ima moderan, nenametljiv dizajn i dolazi s više opcija boja (bijela, crvena, srebrna, crna). Imaju ugrađen digitalni termostat koji možete programirati. Tako vaš prostor može biti ugodno zagrijan kada ustanete ili dođete doma.

Najnoviji modeli Adax Neo H i Glamox H40 dolaze s opcijom upravljanja preko WI-FI mreže. Njihov je dizajn, također, vrlo elegantan te ne zauzima puno prostora. Mogu se koristiti i u kupaonicama jer imaju zaštitu IP24.

Adax Eco kompaktne grijalice koriste se u kupaonicama i manjim prostorima. Imaju ugrađen elektronički termostat te IP24 zaštitu.

Radijator Glamox 3001 najjednostavniji je model koji ima ugrađen elektronski termostat, a može se nadograditi kupnjom digitalnog termostata.

Akcijska prodaja norveških radijatora Glamox traje do 15. travnja 2018. ili do isteka zaliha.

Obratite nam se za više informacija (051 541 104 ili info@cadoro.hr) ili nas posjetite na Drenovi u Ul. Stanka Frankovića 9.

Comments are closed.