Akcijska ponuda: jer zima je najugodnija uz Glamox grijalice

Akcijska ponuda: jer zima je najugodnija uz Glamox grijalice

Akcijska prodaja svih Glamox radijatora od 5. do 25. rujna 2019. – dodatan popust od 15 % uz trajni gotovinski popust od 15%

Akcija obuhvaća sve modele poznatih norveških grijalica:

GLAMOX 3001

GLAMOX H30

ADAX NEO H WIFI

GLAMOX H40 WIFI

ADAX ECO

Model Glamox H30 ima moderan, nenametljiv dizajn i dolazi s više opcija boja (bijela, crvena, srebrna, crna). Imaju ugrađen digitalni termostat koji možete programirati. Tako vaš prostor može biti ugodno zagrijan kada ustanete ili dođete doma.

Najnoviji modeli Adax Neo H i Glamox H40 dolaze s opcijom upravljanja preko WI-FI mreže. Njihov je dizajn, također, vrlo elegantan te ne zauzima puno prostora. Mogu se koristiti i u kupaonicama jer imaju zaštitu IP24.

Adax Eco kompaktne grijalice koriste se u kupaonicama i manjim prostorima. Imaju ugrađen elektronički termostat te IP24 zaštitu.

Radijator Glamox 3001 najjednostavniji je model koji ima ugrađen elektronski termostat, a može se nadograditi kupnjom digitalnog termostata.

Zašto su Glamox radijatori omiljeni izbor grijanja već godinama?

  1. Ekonomičnost –  velika osjetljivost na temperaturu prostora zbog čega ne troše električnu energiju više nego je potrebno
  2. Pouzdanost – dolaze uz 5 godina garancije
  3. Jednostavnost – sistem postavljanja je vrlo jednostavan kao i prilagodba željene temperature
  4. Elegantan skandinavski dizajn – zauzimaju vrlo malo prostora i gotovo su neprimjetni. Noviji modeli dolaze u više boja pa se još ljepše uklapaju u interijere.
  5. Ne stvaraju buku – rade prema prirodnoj cirkulaciji zraka pa nema puhanja i suvišnih decibela
  6. Ne zagrijavaju se – pogodni su za obitelji s djecom i kućnim ljubimcima jer nema opasnosti od opekotina. Mogu se postaviti blizu namještaja i/ili zavjesa.
  7. Pogodno za alergičare – nema prašine i isušivanja zraka

Akcijska prodaja norveških radijatora Glamox traje do 25. rujna 2019. ili do isteka zaliha.

Obratite nam se za više informacija (051 541 104 ili info@cadoro.hr) ili nas posjetite na Drenovi u Ul. Stanka Frankovića 9.

Pretplatite se na naš newsletter za savjete, ideje i novosti iz svijeta interijera!

Comments are closed.