5 novih Ditre garnitura osvajaju savršenim dizajnom – i udobnošću

Pet novih Ditre garnitura osvajaju savršenim dizajnom – i udobnošću

Poznata talijanska tvornica Ditre Italia i ove je godine na Međunarodnom sajmu namještaja u Milanu predstavila svoje novitete. Ditre Italia prvenstveno je poznata po svojim sjedećim garniturama i foteljama izvrsne kvalitete i dizajna. Uz to, Ditre stvara divne lampe, stoliće za dnevne boravke, tepihe i krevete. Ove su godine oduševili s novim modelima sjedećih garnitura i fotelja. Uostalom, pogledajte sami.

 High & Low Nevyll 

Nevyll ima mekane i minimalističke linije, rafinirane proporcije i fine detalje. Zapravo, on poziva da se smjestite i uživate u njegovom elegantnom dizajnu i savršenoj udobnosti. Dolazi s mogućnosti dvije visine naslona: visoke za klasičan, velikodušan stil i niži za suvremeniji dojam.

Dostupan je u raznim vrstama tkanina i koža.

 Udobna i savršeno zanimljiva Kailua 

Jastuci kao da lebde na elegantnoj tankoj (ali čvrstoj) strukturi Kailue. Profinjena konstrukcija ovog modela obučena je u kožu ili tkaninu – kako vi želite. Udobnost i pravilne proporcije oduševljavaju na ovoj sjedećoj garnituri. Sastoji se od multifunkcionalnih elemenata, idealnih za druženja i relaksaciju. Bogati jastuci mogu se odabrati u istoj tkanini ili koži kao struktura ili se zaigrati s kontrastnim bojama.

 

 Bezvremenski dizajn Althona 

Tako jednostavan i tako poseban. Althon ima minimalistički dizajn obogaćen pažljivo izvedenim detaljima. U njemu se savršenom spaja mekoća jastuka i jednostavnost linija rukonaslona. Althon sjajno balansira između modernosti i klasične profinjenosti. Dostupa je u bezbroj kombinacija – dimenzija, tkanina i koža.

 Knjiga na dohvat ruke uz Kim 

Kim proizlazi iz želje da se napravi sofa koja se može koristiti do maksimuma. Više od kauča, Kim se može nazvati sistemu u kojem je modul za biblioteku inovativan i praktičan element. Omiljeno štivo tako stoji na domak ruke i odmah je tu kada se poželite opustiti u lijepoj udobnosti.

 Kim Relax  

Kim Relax spoj je između prošlogodišnjeg modela Flick Flack i ovogodišnjeg, spomenetuog, Kim-a. Nasloni na Kim Relax mogu se prilagoditi položaju uz nečujan i inovativan mehanizam iz Ditrea. Jednostavna je prilagodba jastuka koji imaju više stupnjeva nagiba. Relax opcija zadržava vrlo elegantnu liniju modela Kim.

 Te divne fotelje 

Ditre je predstavio i dvije nove fotelje – Cut i Nathy. Cut ima profinjen dizajn s višim naslonom dok je Nathy zanimljivog, pomalo retro dizajna s debelim, udobnim jastucima. Obje su fotelje savršenog stila, a jedini je problem – koju odabrati!

 Noviteti na sve strane 

Osim novih modela sjedećih garnitura, Ditre je predstavio i nove stoliće za kavu, svjetiljke, tkanine, tepihe…

Očekuje se da će svi noviteti biti spremni za jesen. Pogledajte više o ponudi Ditre modernih sjedećih garnitura.

Pregledajte našu ponudu
ili nas kontaktirajte!

Pretplatite se na naš newsletter za savjete, ideje i novosti iz svijeta interijera!

Comments are closed.