POPUST NA SVE SAMOA GARNITURE & KREVETE

Popust na sve Samoa garniture & krevete

Za kraj godine pripremili smo posebnu ponudu od 20% popusta na kompletnu ponudu sjedećih garnitura i kreveta talijanske tvornice Samoa. Popust se odnosi na gotovinsko / virmansko plaćanje ili jednokratno kartično plaćanje, a traje od 20. studenog do 20. prosinca 2023.

U nastavku izdvajamo neke od modela Samoa sjedećih garnitura & Bside kreveta. Dostupno je više od 1.500 tkanina i koža, razni modeli i dimenzije. Posjetite nas ili nam se obratite za ponudu.

 Izuzetno prilagodljivi – JEST 

Model sjedeće garniture JEST vrlo je prilagodljiv zahvaljujući svojim pomičnim naslonima. Oni se, naravno, ne pomiču onda kad se na njih udobno smjestite. Prednost je da naslone možete u potpunosti i vrlo jednostavno prilagoditi ili maknuti pa se garnitura lako pretvara u pomoćni ležaj.
Veliki izbor tkanina, dimenzija i opcionalni detalji poput prošivenog obruba omogućavaju potpunu personalizaciju.

 FLOW kolekcija 

FLOW kolekcija specifična je po svojim izvlačnim sjedalima kako bi se vrlo jednostavno dobila dodatna udobnost. Dostupno je nekoliko modela ovisno o tome želite li i prilagodljive naslone. Uz dvosjede i trosjede raznih dimenzija, moguće je napraviti kutnu garnituru ili s damskim ležajem.
Mono je jedan od najprodavanijih modela garnitura među našim klijentima.

 RELAX sjedeće garniture 

Samoa Relax sjedeće garniture imaju nekoliko različitih sistema razvlačenja sjedišta koje pružaju dodatnu udobnost.
Runner sistem pruža veću površinu za ispružiti se, a moguće je naručiti i relax sjedišta s električnim podizanjem. Osim toga, ove su garniture dostupne i s mogućnosti razvlačenja u ležaj.

 Mooving sjedeće garniture 

Iako ih je moguće naručiti i bez izvlačnih sjedišta, ovo je mogućnost koju naši klijenti jako hvale. Dizajn ostaje izvrstan, a dobivate više mjesta za opustiti se na svojoj se garnituri. Kao i kod drugih kolekcija, moguće je odabrati između raznih modela, dimenzija i detalja poput nogica.
Više o modelima s izvlačnim sjedištima, pročitajte ovdje.

 BSIDE Portrait kreveti 

Samoa je poznata po velikom izboru modela kreveta kao i raznim mogućnostima i dimenzijama u koji oni dolaze. Za većinu kreveta dostupne su dimenzije bračnih kreveta 160×200, 180×200, ali i manje dimenzije poput 90×200, 120×200 i 140x200cm.
Kreveti dolaze u raznim stilovima, imaju zanimljiv dizajn i praktične spremnike koje je moguće naručiti čak i kod kreveta na nogicama.

 Kreveti za djecu i mlade 

Samoa ima bogatu ponudu kreveta za djecu i mlade. Veliki je izbor modela, a uz 1.500 tkanina možete u potpunosti personalizirati krevet za dječju ili mladenačku sobu.
Za dječje sobe omiljeni su tapecirani paneli koji se jednostavno prilagođavaju dimenzijama, a daju zanimljiv efekt.

 Pogledajte više o SAMOA ponudi 

Želite vidjeti više? Posjetite nas ili pitajte

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Grad*

  Kontakt broj

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor na upite.

  Comments are closed.