Santa Lucia moderne spavaće sobe

Santa Lucia omogućava kreativno, praktično i kvalitetno uređenje moderne spavaće sobe: kreveti, ormari, ladičari, komode.

Kreveti i garderobe kolekcije Pratico omogućavaju da kreativno uparite razne elemente na praktičan način. Santa Lucia Pratico kolekcija nudi raznovrsne krevete (drveni, tapecirani, u kombinaciji), ormare na mjeru s kliznim i klasičnim vratima, ugradbene ormare, komode, ladičare i noćne ormariće.

Kolekcija Homy dolazi s brojnim vrlo je kreativna i prilagodljiva s obzirom na atmosferu koju želite postići u spavaćoj sobi. Homy dolazi s velikim izborom elemenata i materijala za uređenje moderne spavaće sobe: boje, drvo, jednostavne ili neobične linije, nježnije ili grublje. Svaka kombinacija predstavlja praktičnu i funkcionalnu kreativnost. Sav namještaj dolazi u različitim završnim obradama pa mogu biti u bojama, drvu, visokom sjaju ili matirane ili s detaljima zanimljivih uzoraka.

Razne mogućnosti ugradbenih, kutnih, kliznih ormara koji su drveni ili lakirani mat ili sjajno. Svi ormari dolaze na mjeru te se i njihova unutrašnjost može posložiti prema potrebama vaše garderobe i navike slaganja odjeće: police, ladice, vješalice i razni dodatci za lakše snalaženje u garderobi.

Homy Quadra idealni su zidni ormari koji mogu lijepo i praktično odvojiti spavaći od dnevnog prostora.

Kolekcija K_OBI nudi i walk-in ormare, odnosno garderobne kabine.

Stranica proizvođača:
Santa Lucia
Stranica proizvoda:
Santa Lucia / ormari
Santa Lucia / kreveti

Moderne spavaće sobe: