Nicoline garniture na razvlačenje 

Nicoline je talijanska tvornica s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje sjedećih garnitura, fotelja i kreveta. Zadržali su tradicionalni način proizvodnje uz ulaganje u nove proizvodne tehnologije što je omogućilo proizvodnju profinjenog i visokokvalitetnog namještaja. Ponosni su na svoju reputaciju tvornice koja poklanja veliku pažnju detaljima, nudi široki raspon proizvoda i  izvrsnu “Made in Italy” kvalitetu.

Nicoline nudi razne kolekcije sjedećih garniture, od bezvremenskih modela trosjeda, dvosjeda, kutnih garnitura, do zanimljivih i ekstravagantnih fotelja. Uz veliki izbor tkanina, ono što posebno oduševljava je kvaliteta i raznovrsnost kožnih sjedećih garnitura. Uz to, sjedeće garniture dolaze u raznim opcijama drvenih i metalnih struktura, a većina ima i mogućnost skidanja navlaka ili krevet na razvlačenje.

Nicoline nudi više mogućnosti trosjeda, dvosjeda i fotelja na razvlačenje, a najviše ih se može naći u kolekciji Easy Comfort.

Trosjed na razvlačenje Palladio klasičnog je i otmjenog dizajna, a u njemu se skriva krevet koji se može razvući bez pomicanja jastuka. Dolazi u skidivom platnu ili koži s metalnom ili drvenom strukturom. Model na razvlačenje Aurora dolazi u nekoliko različitih dimenzija, odnosno kao maxi trosjed, trosjed, dvosjed i fotelja na razvlačenje pa krevet može biti od širine 70 cm do 160 cm. Model Santorini dolazi u tri veličine i to kao maxi trosjed s krevetom širine čak 180 cm, potom nešto manji s krevetom dim. 160x200cm  te kao dvosjed na razvlačenje s krevetom dim. 140x200cm. Njegovi nasloni mogu se prilagoditi tako da pružaju bolji oslonac za glavu.

Kod nas možete saznati više o ponudi talijanske tvornice Nicoline te pogledati izbor tkanina i kože te boja, metala i drva za strukturu.

Stranica proizvođača:
Nicoline 
Stranica proizvoda:
Nicoline / Garniture na razvlačenje

Garniture na razvlačenje: