Drvo na bezbroj načina.
(…koji je vaš recept?)

Parketi

Mopar je hrvatska tvornica posvećena proizvodnji kvalitetnog parketa koji zadovoljava visoke estetske kriterije. Iznimna kvaliteta drva i veliko znanje o obradi kao i praćenje trendova u dizajnu interijera čine Mopar parkete hrvatskim proizvodom svjetske kvalitete. U ponudi je više linija raznih vrsta parketa koje se razlikuju po dimenzijama, bojama, drvnom sastavu i vrsti obrade. Hrast, orah, jasen, bukva, trešnja, wenge, shabby chic bijeli, plavkasti… u Mopar nudi sve i za klasične, rustikalne i jako moderne prostore svih načina slaganja (riblja kost, brodski pod, vodoravno pletivo…). Za klasičniji stil pogodni su Basic i Castle linija dok će oni koji žele “pod od dasaka” svoje rješenje potražiti u Trend, Maxi 220 ili 350 linijama.

Mopar
parketi

Basic je linija gotovog dvoslojnog parketa debljine 10 mm i širine 90 cm. Donji sloj je 6 mm debela brezova furnirska ploča, a gornji sloj 4 mm debela lamela masivnoga drva. Proizvod nudimo u više vrsta drva te nekoliko mogućnosti površinskih obrada.

Parketi Trend linije su veće širine, od 12 do 18 cm s gornjim slojem od masivnog drva po vašem izboru (hrast, termo tretirani hrast, bukva, trešnja, orah…), a na raspolaganju je veliki izbor površinskih obrada kako bi se udovoljilo svakom stilu unutarnjeg uređenja.

 

Stranica proizvođača:
Mopar