Doimo cucine moderne kuhinje

Moderne kuhinje Doimo Cucine poznate su sofisticiranom i inovativnom dizajnu. Doimo kuhinje ujedno su vrlo elegantne, stilski profinjene i kreativne te imaju visoku razinu funkcionalnosti.

Radi se o kuhinjama više klase koje koriste napredne materijale i inovativnu tehnologiju proizvodnje kuhinjskog namještaja.

U Doimu kažu kako rade kuhinje za sve: dizajnerske, suvremene, elegantne, minimalističke, rustikalne, u boji, zaobljenih ili strogih linija.

Doimo kuhinje  nastale su  1994. godine, u sastavu Doimo grupacije – jedne od najvažnijih proizvođača u talijanskoj industriji namještaja.

Doimo Cucine zauzima značajnu ulogu na talijanskom tržištu svojim prisustvom na najreprezentativnijim prodajnim mjestima, zahvaljujući neprestanim ulaganjima u nove tehnologije, usavršavanjem proizvodnog procesa i suradnji s poznatim dizajnerima stvorili su ekskluzivne i kvalitetne modele koji su zauzeli značajno mjesto i na međunarodnom tržištu.

Zanimljivo je da zaštita okoliša ima važno mjesto u radu ove tvornice. Doimo kuhinje izrađuju se od ekoloških panela Leb koji su 100% od recikliranog drva i imaju certifikat FSC (Forest Stewardship Council) koji označava vrlo nisku emisiju formaldehida.

Stranica proizvođača:
Doimo Cucine

Dogovorite sastanak ili zatražite više informacija:

  Obratite nam se

  Vaše ime*

  Kontakt email*

  Kontakt broj

  Grad*

  Vaša poruka*

  Suglasna / suglasan sam da Cadoro koristi moje osobne podatke za odgovor.