Jednostavnost je toplina!
(…a štedljivost vrlina!)

Grijanje

Norveške radijatore Glamox i podno grijanje Elektra nudimo već 17 godina u suradnji sa Stipsa d.o.o. uvoznikom za Hrvatsku.

Zahvaljujući  visokoj kvaliteti, pouzdanosti, štedljivosti, jednostavnost u korištenju i modernom dizajnu ovi proizvodi zauzimaju značajno mjesto na tržištu električnih grijaćih tijela.

Glamox grijanje

Glamox grijaća ploča

Na linku našeg uvoznika, Stipsa d.o.o., možete se detaljno upoznati sa Glamox proizvodima kao i električnim podnim grijanjem Elektra.

Glamox norveški radijatori imaju garanciju od 5 godina te dolaze u jednostavnijim opcijama s elektroničkim termostatom ili koriste naprednije tehnologije uz digitalne termostate koje je moguće programirati.

Velika je prednost Glamox radijatora njihova velika osjetljivost na temperaturu prostora zbog čega ne troše električnu energiju više nego je potrebno. Kako bi se osigurala maksimalna racionalizacija potrošnje jačina Glamox radijatora određuje se prema veličini prostora i kvaliteti izolacije.

Ono što Glamox radijatore čini dodatno zanimljivima je pogodnost za alergičare jer nema puhanja i isušivanja zraka, ne zagrijavaju se pa mogu biti na vrlo maloj udaljenosti od namještaja i zavjesa, a nema ni straha od opekotina.

Glamox 3001

Stranica proizvođača:
Glamox
Stranica proizvoda
Glamox 3001